Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Daiļslidotājs Vasiļjevs apmierināts ar pirmo PČ startu

Andris Liepa
Andris Liepa

Daiļslidotājs Vasiļjevs apmierināts ar pirmo PČ startu
Deniss Vasiļjevs pasaules čempionāta īsajā programmā
Foto: AFP

Latvijas daiļslidošanas zvaigzne Deniss Vasiļjevs ceturtdien pauda apmierinātību ar savu startu pasaules čempionāta īsajā programmā.

Kā zināms, Vasiļjevs Milānā slidoja tīri, demonstrēja lielisku sniegumu un nopelnīja 84.25 (43.10+41.15), kas ļauj pēc pirmās pasaules čempionāta disciplīnas ierindoties devītajā pozīcijā.

"Esmu ļoti priecīgs. Esmu laimīgs un apmierināts par šodien paveikto," pēc starta izteicās Vasiļjevs. "Šīs ir kā jaunā olimpiskā cikla atklāšanas sacensības. Mana lielākā motivācija ir gandarījums no slidošanas, jo izbaudu slidošanu un mīlu būt skatītāju priekšā - tā man ir kā emocijas bumba un gūstu daudz pozitīvu emociju."

"Sestdien no sevis sagaidu, ka došu skatītājiem tik daudz prieka cik iespējams un paveikšu savu darbu lieliski. Darīšu visu, ko spēju," piebilda daugavpilietis.

Galīgā vietu secība pasaules čempionātā noskaidrosies pēc 24. marta garās programmas, kur startēs 24 labākie.