Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs: "Abas programmas izdevās gandrīz pilnībā"

Andris Liepa
Andris Liepa

Vasiļjevs: "Abas programmas izdevās gandrīz pilnībā"
Deniss Vasiļjevs
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas daiļslidošanas zvaigznei Denisam Vasiļjevam abas pasaules čempionāta programmas izdevušās gandrīz pilnībā, tāpēc sportists ir ļoti gandarīts par sacensībām.

Kā zināms, Eiropas čempionāta ceturtās vietas īpašnieks Vasiļjevs sestdien pasaules meistarsacīkšu izvēles slidojumā demonstrēja karjeras labāko sniegumu un finišēja necerēti augstajā sestajā pozīcijā.

"Abās programmās publika noslēgumā piecēlās kājās un tas man bija liels gods. Esmu ļoti priecīgs par darbu, ko paveicu, un prieku, ko atnesu. Šīs sacensības redzu kā jaunā olimpiskā cikla ievadu - tas ir sākums ceļam uz Pekinu nevis iepriekšējo olimpisko spēļu beigas," pēc sacensībām intervijā organizatoriem paudis Latvijas daiļslidotājs. "Abas programmas izdevās gandrīz uz 100% un esmu ļoti priecīgs par to."

Stāstot par savu treneri Stefanu Lambjēlu, Vasiļjevs atklāja, ka speciālists atrod veidus kā pārliecināt sportistu slidot bez bailēm. "Viņš un viņa treneris Pēters Griters māca radīt saikni ar publiku un izbaudīt sacensības."

Kā zināms, pasaules čempionātā dāmu sacensībās Latviju pārstāvēja Angelina Kučvaļska, kura palika pēdējā - īsajā programmā uzrādīja vien 35.78, kas ir rīdzinieces pēdējo gadu sliktākais rezultāts.

Deniss Vasiļjevs garajā programmā

     [+] [-]

, 2018-03-24 23:01, pirms 6 gadiem
Lielisks rezultāts! Lai veicas un izdodas sasniegt arī augstākus mērķus!