Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Vīgantam ceturtā vieta starp junioriem PK rollerslēpošanā pirmajā etapā

Ints Megnis
Ints Megnis

Vīgantam ceturtā vieta starp junioriem PK rollerslēpošanā pirmajā etapā
Latvijas rollerslēpošanas izlase

Latvijas slēpotājs Raimo Vīgants aizvadītajā nedēļas nogalē Zviedrijā izcīnīja ceturto vietu pirmajā Pasaules kausa posmā rollerslēpošanā junioru sacensībās.

Trīs dienu sacensības sākās ar prologa posmā veiktu 1,5 kilometru brīvā stila distanci, kurā Vīgants bija otrais ātrākais, pēc tam viņš guva astoto vietu septiņu kilometru brīvā stila distancē ar masu startu, bet noslēgumā bija ceturtais septiņu kilometru iedzīšanas distancē klasiskajā stilā pret kalnu.

Saskaitot visas trīs distances kopā, noskaidrojās, ka Vīgants bijis ceturtais ātrākais starp junioriem. Vēl šeit 11. vietu ieņēma Niks Saulītis, kamēr 15. pozīcijā starp 23 finišējušajiem sportistiem bija Ilvars Bisenieks.

Sacensībās piedalījās arī Kitija Auziņa, kura sieviešu konkurencē ierindojās 15. pozīcijā starp 24 atlētēm.

Šis bija pirmais no četriem šīs sezonas Pasaules kausa posmiem. Nākamais jau šajā nedēļas nogalē risināsies Madonā. Tas sāksies 20. jūlijā ar 200 metru sprintu pret kalnu brīvajā stilā, 21. jūlijā norisināsies masu starta sacensības brīvajā stilā 15km distancē sievietēm un 20km distancē vīriešiem, kas šoreiz notiks pilsētas ielās, bet 22. jūlijā Smeceres sila trasē norisināsies intervāla sacensības klasiskajā stilā, kur sievietes sacentīsies 7,5km, bet vīrieši 10km distancē.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja