Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Gergla uzvar arī nobraucienā, izcīnot otro zelta medaļu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gergla uzvar arī nobraucienā, izcīnot otro zelta medaļu
Goda pjedestāls nobraucienā. No kreisās: Lindsija Vona, Elizabete Gergla un Marija Rīša
Foto: AFP/Scanpix

Austriete Elizabete Gergla Garmišpartenkirhenē (Vācija) notiekošajā pasaules čempionātā kalnu slēpošanā šodien izcīnījusi savu otro zelta medaļu. Panākumam supergigantā viņa pievienoja zeltu arī nobraucienā.

Gergla „Kandaharas” trasi veica minūtē un 47.24 sekundēs un par 0.44 sekundēm apsteidza Lindsiju Vonu. Amerikāniete šajā čempionātā startē ar pirms nedēļas treniņā gūtu savainojumu. Veselības problēmas arī Marijai Rīšai. Vāciete, neskatoties uz gripu, šodien spēja izcīnīt bronzas medaļu. Pasaules kausa kopvērtējuma līdere austrietei zaudēja 0.6 sekundes.

Zīmīgi, ka Gerglai šodien izdevās paveikt to, kas nevienai citai sportistei nebija pa spēkam pēdējos divos gados. Proti, nepieļaut Vonas vai Rīšas uzvaru nobraucienā augstākā līmeņa sacensībās.

Rītdienas sacensību programmā superkombinācija vīriešiem.

Pasaules čempionāts Garmišpartenkirhenē

Nobrauciens sievietēm

VSportisteValstsLaiks
1.Elizabete GerglaAustrija1:47.24
2.Lindsija VonaASV+0.44
3.Marija RīšaVācija+0.60
4.Lara GutaŠveice+0.94
5.Tina MazeSlovēnija+0.98
6.Džūlija MankūzoASV+1.06

Izmantotie resursi:
FIS-Ski - International Ski Federation - News -...