Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Ziemeļu divcīņnieki Vinogradovs un Stankeviča starp atpalicējiem KK posmā

Ints Megnis
Ints Megnis

Ziemeļu divcīņnieki Vinogradovs un Stankeviča starp atpalicējiem KK posmā
Markuss Vinogradovs. Foto: skijumping.pl

16 gadus vecie Markuss Vinogradovs un Elizabete Stankeviča šajā nedēļas nogalē Ņižņijtagilas pilsētā Krievijā pieticīgi startēja Kontinentālā kausa sacensībās ziemeļu divcīņā.

Pirms nedēļas Vinogradovs, esot jaunākais sportists, piedzīvoja debiju pasaules čempionātā, kur apsteidza divus konkurentus no Kazahstānas, sacensības noslēdzot 56. pozīcijā, bet tālāk viņš devās uz Krieviju, kur no piektdienas līdz svētdienai tika aizvadītas pa trim sacensībām līmenī, kas seko aiz Pasaules kausa.

Vispirms piektdien lēkšanā ar slēpēm no mazā tramplīna Vinogradovs ar 68,5 metru lēcienu ļāva tikt pie 50,7 punktiem, kas deva guva 56. vietu starp 57 sportistiem, bet pēc tam slēpošanā viņš ļoti pārliecinoši atkāpās uz pēdējo, 55. pozīciju starp finišējušajiem sportistiem. Sestdien sekoja sacensības ar masu startu, kurā pirmā tiek veikta slēpošana. Šeit slēpojumā Vinogradovs guva 55. vietu starp 57 sportistiem, apsteidzot divus konkurentus no Kazhastānas, bet pēc tramplīnlēkšanas viņš pacēlās uz 50. pozīciju starp 52 ieskaiti guvušajiem sportistiem.

Savukārt svētdien notika sacensības, kurās bija divi lēcieni ar slēpēm un pēc tam 15 kilometru slēpojums. Latvietis šoreiz jau veica 72 un 70 metrus tālus lidojumus, kas summā deva 138 punktus un 51. vietu starp 55 dalībniekiem. Pēc tam ilgajā slēpojumā viņš finišēja 49. pozīcijā 51 dalībnieka vidū, atkal apsteidzot divus kazahu sportistus, bet šoreiz tie jau bija divi citi.

Cita kluba "Lidojošais slēpotājs" pārstāve Stankeviča visas trīs dienas palika pēdējā starp dāmām. Pirmajā dienā viņa veica 67 metru lēcienu un nopelnīja 43,1 punktu, slēpojumā finišējot 17. vietā, otrajā dienā abas ieskaites veica 18 sportistes, bet trešajā dienā deviņpadsmit, esot pārliecinoši vājākajai gan lēkšanā, gan slēpošanā. Tiesa, viņa šonedēļ pirmoreiz karjerā sacentās pieaugušo grupā.

     [+] [-]

, 2019-03-10 19:58, pirms 5 gadiem
Tā turpināt nevar. Steidzīgi jābrauc pie igauņiem pēc sulas!