Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Nauris Putenis izcīna trešo vietu Volcom PBRJ Eiropas finālā snovbordā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Nauris Putenis izcīna trešo vietu Volcom PBRJ Eiropas finālā snovbordā
Nauris Putenis savā elementā. Foto:Infoski.lv

Četrpadsmit gadus jaunais Latvijas snovborda izlases dalībnieks Nauris Putenis izcīnījis 3.vietu vecuma grupā līdz 16 gadiem prestižajās "Volcom Peanat Butter and Rail Jam" Eiropas fināla sacensībās, kas norisinājās Francijas alpu kūrortā Avoriazā.

Šīs ir ikgadējas rail jam snovborda sacensības, kuras katru gadu notiek kādā no alpu kūrortiem un kurās startē spēcīgākie Eiropas snovbordisti.

Sacensībās kopskaitā piedalījās pieci latviešu snovbordisti - Latvijas snovborda izlases dalībnieki Toms Petrusevičs un Nauris Putenis, kā arī Arturs Karandzejs, Kristaps Strazdins un Kristaps Dzenis. Vislabāko rezultātu izdevās uzrādīt Naurim Putenim, kurš savā grupā izcīnīja trešo vietu. Nauris Putenis startēja grupā ar vairāk kā 20 talantīgākajiem un labākajiem jaunajiem Eiropas snovbordistiem. Tas ir lielisks panākums mūsējiem, jo līdz šim nevienam no Latvijas braucējiem nebija izdevies iekļūt godalgotajā trijniekā šajās sacensībās. Uzvaru šajā grupā izcīnīja holandietis Džošuā Pires, bet otrajā vietā ierindojās Georgs Peršons.

Nākamās sacensības Naurim Putenim paredzētas jau ASV, kur būs iespēja sacensties ar visas tūres uzvarētajiem.

Informāciju sagatavoja Latvijas snovborda izlases vadītājs Jānis Mellups.

Vairāk informācijas: Youth Against Establishment | PBRJ

     [+] [-]

, 2012-04-06 11:30, pirms 12 gadiem
Malacis Nauri.Valmiera rullē.