Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:274, Did:0, useCase: 3

Bikšem 66. vieta "Tour de Ski" iedzīšanas distancē

Ints Megnis
Ints Megnis

Bikšem 66. vieta "Tour de Ski" iedzīšanas distancē
Indulis Bikše. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas slēpotājs Indulis Bikše 1. janvāra rītā sasniedza 66. rezultātu "Tour de Ski" seriāla 15 kilometru iedzīšanas distancē klasiskajā stilā.

Pēc pirmajām trim distancēm, kas pērnā gada beigās tika veiktas brīvajā stilā, Bikše kopvērtējumā bija 70. vietā starp 77 sportistiem, bet, tā kā ar katru dienu dalībnieku skaits samazinās, trešdien latvietim tika piešķirts 65. starta numurs. Kā pirmais startēja krievs Sergejs Ustjugovs, tomēr lielisku slēpojumu veica Aleksandrs Boļšunovs, kurš startēja 29 sekundes aiz sava tautieša, bet finišēja 13 sekundes pirms viņa un pacēlās uz pirmo vietu kopvērtējumā.

Tikmēr Bikše, kurš startēja noslēdzošajā grupā trīs minūtes aiz Ustjugova, finišēja 66. vietā starp 71 sportistu. Finišā latvietis atpalika sešas minūtes un 39,4 sekundes.

Kopvērtējumā pirmajās divās pozīcijās ir abi krievi, kuriem seko Juhanness Hesflots Klēbo, bet Bikše atrodas 67. pozīcijā.

"Tour de Ski" ilgs septiņu posmu garumā. Kā jau prognozēts, dāmām trešdien uz starta vairs neizgāja Patrīcija Eiduka, kura arī šajā sezonā prestižajās sacensībās bija plānojusi veikt vien trīs etapus.

  -2 [+] [-]

, 2020-01-01 16:33, pirms 4 gadiem
Otrs? Pirmais sūdrabs jaunajā gadā!