Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Šics atlabst un varētu atsākt treniņus augusta otrajā pusē

Jānis Celmiņš

Šics atlabst un varētu atsākt treniņus augusta otrajā pusē
Juris Šics
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vankūveras olimpisko spēļu sudraba medaļnieks Juris Šics, kurš maija vidū cieta smagā autoavārijā, izrakstīts no slimnīcas un šobrīd viņa balsī jūtams optimisms, taču kā pats atzīst, viss atkarīgs no rehabilitācijas procesa ātruma.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka maija vidū uz Inčukalna – Sēnītes šosejas smagā avārijā cieta Juris Šics, kuram vēlāk tika konstatēts smags mazā iegurņa savainojums, atslēgas kaula lūzums un citi savainojumi. Sportistam tika veiktas vairākas operācijas, bet pirms neilga laika viņš izrakstīts no slimnīcas.

Šobrīd Juris ir uz kruķiem, un notikušo nevēlas pat atcerēties - pārāk daudz pārdzīvojumu. Skatoties uz priekšu, sportists atzīst, ka tagad viss atkarīgs no rehabilitācijas procesa ātruma. „Viss atkarīgs no tā cik ilgi dzīs kauli, iekšā neielīdīsi, bet ārsti saka, ka visam būtu jābūt kārtībā. Pats jūtos labi,” portālam Sportacentrs.com ar optimismu pauč Šics.

„Jūlija beigās paredzēts kontrolrentgens, pēc tā varētu būt lielāka skaidrība par to, kad varēšu atsākt treniņus. Ārsti sola, ka savainoto kāju varēšu sākt noslogot augusta otrajā pusē. Redzēs kā būs, šobrīd jāgaida un jādzīvo prātīgi,” pauž Juris.

Saistītie raksti:
Smagā avārijā cietis olimpiskais vicečempions...
Jurim Šicam ceturtdien tiks veikta operācija