Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārdis: "Nesatraucos, ja zelta medaļu taustāmā veidā nedabūšu"

Melbārdis: "Nesatraucos, ja zelta medaļu taustāmā veidā nedabūšu"
Oskars Melbārdis
Foto: Lauris Aizupietis/f64

Latvijas bobsleja pilots Oskars Melbārdis, kurš pēc krieva Aleksandra Zubkova diskvalifikācijas, visticamāk, kļūs par 2014. gada Soču olimpisko spēļu čempionu, portālam Sportacentrs.com norādīja, ka šobrīd priecāties par to nav laika, jo pēc nepilniem trim mēnešiem jau gaidāmas Phjončhanas olimpiskās spēles.

"Skaidrs, ka šāds lēmums jau brieda, bet par 100% pārliecības man nebija. Tagad viss notiek ļoti strauji, grūti pat aptvert. Vakar parunājos ar brāļiem Dukuriem, domas jau uz to pusi virzījās. Taču nav tā, ka šobrīd būtu baigā sajūsma," savos iespaidos dalās Melbārdis.

"Protams, par zelta medaļu uz pjedestāla būtu bijušas spilgtākas emocijas, bet no otras puses - mēs jau nebraucām uz Sočiem ar domu, ka noteikti izcīnīsim medaļas. Tādēļ arī sudraba godalgas bija sasniegums. Domāju, ka lielas atšķirības emociju ziņā starp zelta un sudraba medaļām nebūtu. Kā ir kļūt par olimpisko čempionu šādā veidā? Pat nezinu, kā to nosaukt..."

Krievu bobsleja stūmējs Aleksejs Vojevoda jau iepriekš izteicies, ka olimpiskās medaļas atdot negrasās. Viņš aicinājis braukt pie viņa uz Sočiem tos, kuri vēlēsies šīs godalgas atņemt. Vai Oskars ir gatavs doties uz Sočiem? "Lai ņem tās medaļas un dara ar viņām ko vien grib. Mani īpaši nesatrauc tas, ja šīs medaļas taustāmā veidā nekad nedabūšu. Pēc nepilniem trim mēnešiem jau ir nākamās olimpiskās spēles. Nav laika domāt par Sočiem, man tā jau ir vēsture."

"Lielākais prieks ir par ģimeni un radiem, kurus bombardē ar apsveikumu īsziņām," atklāj Melbārdis. "Turpretī man olimpiskās sezonas ritenis turpina griezties. Iespējams, citādi jutīšos pēc sezonas, bet šobrīd Soču Olimpiāde ir tikai vēsture."

Oskars atzīst, ka Soču olimpiskajās spēlēs par negodīgu konkurenci nav pat domājis. "Tikai dažus gadus atpakaļ biju sācis braukt kā pilots. Tās divas nedēļas par ko tādu vispār nedomāju. Vairāk šaustīju sevi par neizdevušiem braucieniem un kļūdām. Arī tad, kad līdz zeltam beigās pietrūka vien 0,09 sekundes, vainu meklēju sevī. Par negodīgām lietām pat neaizdomājos. Biju mierā arī ar sudraba medaļu."

Slēpts komentārs: WreckLV

  +8 [+] [-]

, 2017-11-24 20:19, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Pēc šī cirka starp SOK un IBSF vairs pat negribu domāt, cik ''nopietnas'' ir pasaules kausa slidu, dopinga pārbaudes. IBSF šķiet ir pērkamas m*ukas kam par sportu kā tādu pofig.
Skic, trolli, aizkrasne
Dopings bija, nu ir ari diskabelis. Viss ka vajag! Visus apsveicu ar otro zeltu!

  +7 [+] [-]

, 2017-11-24 20:21, pirms 6 gadiem
Melbārdis: "Pēc nepilniem trim mēnešiem jau ir nākamās olimpiskās spēles. Nav laika domāt par Sočiem, man tā jau ir vēsture."

Viedi vārdi. Gan Melbārdim ar komandu, gan Dukuriem ir jādomā tikai par Korejas olimpiādi. Un ir visas iespējas piedzīvot tās emocijas, kuras tika nozagtas Sočos. Lai izdodas!

  -1 [+] [-]

, 2017-11-24 20:29, pirms 6 gadiem
saldusOK rakstīja: Skic, trolli, aizkrasne
Dopings bija, nu ir ari diskabelis. Viss ka vajag! Visus apsveicu ar otro zeltu!
Nesaprati neko. SOK diskvalifikāciju piešķīra un medaļu atņēma. IBSF, savukārt, nevienam neko nav piešķīrusi, ne arī kādu diskvalificējusi. Jā, Tretjakam piešķīra diskābeli uz pagaidu laiku, bet tas pats bija arī iepriekšējā sezonā. Domāju visai droši, ka Tretjaks šo sezonu, kā arī nākamo brauks. Un neticu, ka IBSF atdos Melbārdim nozagto medaļu, ne arī oficiāli atzīs viņu par čempionu!

  +8 [+] [-]

, 2017-11-24 20:46, pirms 6 gadiem
Interesanti,ko A.Vojevods darīs,ja O.Melbārdis.D.Dreiškens,A.Vilkaste un J.Strenga aizbraks pēc medaļām?!Paši vaņkas drebošām roķelēm letiņu puišiem uzkārs kaklā medaļas un vēl Latvijas himnu nodziedās!

  +2 [+] [-]

, 2017-11-24 21:09, pirms 6 gadiem
WreckLV rakstīja: Nesaprati neko. SOK diskvalifikāciju piešķīra un medaļu atņēma. IBSF, savukārt, nevienam neko nav piešķīrusi, ne arī kādu diskvalificējusi. Jā, Tretjakam piešķīra diskābeli uz pagaidu laiku, bet tas pats bija arī iepriekšējā sezonā. Domāju visai droši, ka Tretjaks šo sezonu, kā arī nākamo brauks. Un neticu, ka IBSF atdos Melbārdim nozagto medaļu, ne arī oficiāli atzīs viņu par čempionu!
Nu jau Tu skaidrak izteicies. Citadi sanak, ka vini mums tulit pieskirs medali, a Tev vini m*kas! Laiks radis, vai ta tiesam notiks, bet man vismaz soreiz skiet, ka IBSF neizdosies izlocities.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-24 22:06, pirms 6 gadiem
Es ceru, ka mūsējie tiks atzīti par čempioniem arī oficiāli

  +5 [+] [-]

, 2017-11-24 23:55, pirms 6 gadiem
Redz Vojevoda parāda tipisku urļiķa atteiksmi.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-25 00:47, pirms 6 gadiem
skruvmens rakstīja: Redz Vojevoda parāda tipisku urļiķa atteiksmi.
Kakov pop takov i prihod. (Kāds pops, tāda draudze.)
Slēpts komentārs: BABKInLovis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-11-25 10:40, pirms 6 gadiem
BABKInLovis rakstīja: Gribas ticēt ka Korejas spēļu laikā un pēc tam, nesāksies kaukšana par korejiešu shēmām. It sevišķi no Dukuru tēva, kuram vienmēr viss un visi ir slikti un shēmotāji
visvairāk riebjas komentētāji kā tu! Dukurs daudzus gadus cīnās, lai varētu kaut ko Latvijai izdarīt. Sastopas ar pretīgu smaukšanu, bet tu, dīvānā pirdējs, nevis turies par viņa taisnību, ko nu pierāda arī SOK (un nevienam bez iemesla tur medaļas neatņemtu!), bet tā vietā piedēvē viņam kaut kādas čīkstētāja īpašības. Pēc tavas loģikas- būtu paklusējis, būtu labāk. tas ir mīksto piegājiens un atcīmredzot tev ļoti tuvs