Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Rastorgujevs EČ piedalīsies vēl tikai sprintā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Rastorgujevs EČ piedalīsies vēl tikai sprintā
Andrejs Rastorgujevs uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena
Foto: IBU/Kvetoslav FRGAL

Mūsu biatlonists Andrejs Rastorgujevs, kurš šodien kļuvis par Eiropas čempionu, sacensību organizētājiem atklājis, ka piedalīsies vēl tikai sprintā un tad dosies mājup jau domās par Sočiem.

Andrejs Rastorgujevs šodien, par spīti trim soda minūtēm (17/20), kļuva par Eiropas čempionu. Ja neskaitām šaušanu, Rastorgujeva ātrumam līdzi turēja tikai vācietis Benedikts Dells (nav iekļauts dalībai Soču olimpiskajās spēlēs), kurš ar tikpat soda minūtēm zaudēja mūsu sportistam 0.3 sekundes. Pārējie biatlonisti bija lēnāk. Šeit gan jāpiemin, ka no Pasaules kausa izcīņas kopvērtējuma TOP60, neskaitot Rastorgujevu, piedalījās vēl tikai trīs sportisti - vācietis Florians Grafs (43., šodien 8. vieta), krievs Timofejs Lapšins (54., šodien ar septiņām soda minūtēm 25. vieta) un norvēģis Erlends Bjentegārds (60., šodien 5. vieta).

Rastorgujevs pēc sava triumfa sacensību organizētājiem atklājis, ka pēdējo nedēļu gatavojies Sočiem Hohfilcenē (Andrejs, kā zināms, izlaida PK posmu Rūpoldingā). Tāpat Rastorgujevs sacījis, ka Eiropas čempionātā Novemesto paliks līdz sestdienai, lai vēl piedalītos sprintā, bet tad dosies mājup, lai savukārt vēlāk brauktu uz Sočiem. Eiropas čempionātā pēc sestdienas sprintā vēl paredzēta iedzīšana un stafete, taču Rastorgujevs šajās sacensībās nepiedalīsies pat tad, ja sprintā uzvarēs un iegūs lieliskas izredzes pirms iedzīšanas (tā notiks dienu vēlāk - svētdien). Kā zināms, jau agrāk Rastorgujevs paudis, ka Eiropas čempionātu izmanto tamdēļ, lai pirms Sočiem nepazaudētu sacensību ritmu.

Pieminētais Dells, kurš šodien minimāli zaudēja Rastorgujevam, pēc sacensībām bijis priecīgs par tikai trim kļūdām šaušanā, jo laiks bijis vējains, kā arī piebildis: "Kad finišēju, biju patiešām dusmīgs, jo līdz zeltam pietrūka tik maz. Taču tagad, pēc kāda laiciņa, esmu laimīgs arī ar savu sudraba medaļu. Ceru, ka pēc Soču olimpiskajām spēlēm man tiks dota iespēja startēt Pasaules kausa izcīņas atlikušajos posmos."

Izmantotie resursi:
International Biathlon Union - IBU

  -1 [+] [-]

, 2014-01-30 21:35, pirms 10 gadiem
sarēķinājis, ka ar 2 zeltiem pietiks nākamajai sezonai?

     [+] [-]

, 2014-01-30 21:46, pirms 10 gadiem
nez kas būs, ja vinnēs sprintā. Ar brauks mājās?

K-kāds balvu fonds jau ir, plus no valsts ja nemaldos par Eiropas čempionu 10 štukas latos maksāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-30 21:59, pirms 10 gadiem
Rakstu izlasiji???Eiropas čempionātā pēc sestdienas sprintā vēl paredzēta iedzīšana un stafete, taču Rastorgujevs šajās sacensībās nepiedalīsies pat tad, ja sprintā uzvarēs un iegūs lieliskas izredzes pirms iedzīšanas
Janis Cietsmaidis rakstīja: nez kas būs, ja vinnēs sprintā. Ar brauks mājās?

K-kāds balvu fonds jau ir, plus no valsts ja nemaldos par Eiropas čempionu 10 štukas latos maksāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-30 22:03, pirms 10 gadiem
Nez vai no Rastija jau varam kaut ko prasīt/gaidīt olimpiādē, bet ļoti gribētos, lai izšauj, jeb pareizāk- sašauj!

     [+] [-]

, 2014-01-30 22:20, pirms 10 gadiem
Rīt startē tikai Patrijuks.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-30 23:03, pirms 10 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: Rīt startē tikai Patrijuks.
tā ir junioru grupa

  +1 [+] [-]

, 2014-01-31 00:54, pirms 10 gadiem
Sestdien pa Eurosport2 13.45 rāda sprintu.

     [+] [-]

, 2014-01-31 12:16, pirms 10 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: nez kas būs, ja vinnēs sprintā. Ar brauks mājās?

K-kāds balvu fonds jau ir, plus no valsts ja nemaldos par Eiropas čempionu 10 štukas latos maksāja
Labs jautājums par to cik valsts maksā par 1. v. EČ. Man arī šķiet, ka agrāk bija 10 K Ls. + gan jau, ka treneris arī kko saņem.

Ja sprintā čalis noplosās, tad es viņa vietā gan paliku uz iedzīšanu.