Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Latvijas biatlonistu stafešu komandām neveiksmīgs starts IBU kausa posmā

Rolands Eliņš

Latvijas biatlonistu stafešu komandām neveiksmīgs starts IBU kausa posmā
Renārs Birkentāls. Foto: No sportista Instagram profila

LETA. Latvijas biatlonistu jauktā pāru komanda un stafetes četrinieks trešdien Slovākijas pilsētā Brezno aizvadīja neveiksmīgas Starptautiskās Biatlona savienības (IBU) kausa sacensības, abās sacensībās tiekot apsteigti par apli.

Trešdienas pirmajās sacensības piedalījās jauktās pāru stafetes, kur Latviju pārstāvēja Renārs Birkentāls un Ieva Pūce.

Birkentāls pirmajā posmā izmantoja trīs rezerves patronas, bet otrajā vēl piecas, taču viņš soda apļus neslēpoja. Pūce savā vienīgajā posmā bija nekļūdīga, bet otrreiz viņa distancē nedevās, jo Birkentāls tika apsteigts pa apli, kā rezultātā izcīnīta 17.vieta.

Uzvaru sacensībās izcīnīja norvēģi Endre Stremšeims un Karolīne Erdāle, kuri otrā vietas ieguvējus no Francijas apsteidza par nepilnām 30 sekundēm. Franciju pārstāvēja Aristīde Bege un Lū Žanmono. Bronzu ieguva ukraiņi Vitālijs Trušs un Jūlija Žuravoka, kuri līderiem zaudēja 42,6 sekundes.

Kopumā šajās sacensībās startēja 23 komandas.

Aptuveni divas stundas vēlāk sacensības uzsāka jauktās stafetes komandas, cīnoties 4x7,5 kilometru distancē. Latviju šajās sacensībās pārstāvēja Rūdis Balodis, Kirils Matjuhins, Sanita Buliņa un Keita Annija Sabule.

Tāpat kā pāru jauktajā stafetē, arī komandas sacensībās Latvijas sportistiem nesekmējās, jo jau otrajā posmā par apli tika apsteigts Matjuhins, kurš pirmajā ugunslīnijā noslēpoja četrus soda apļus, lai arī izmantoja trīs rezerves patronas, bet otrajā šautuvē viņš izmantoja divas rezerves patronas un izvairījās soda apļiem, taču stafeti viņš nodot nepaspēja, jo tika apsteigts par apli.

Finišu sasniedza 17 komandas, Latvijai ieņemot pēdējo vietu.

Uzvaru šajās sacensībās izcīnīja Krievijas četrinieks Vadims Fiļimonovs, Semjons Sučilovs, Jekaterina Glazirina un Viktorija Šlivko. Krievijas komanda distanci veica vienā stundā 21 minūtē un 37,9 sekundēs, par 2,6 sekundēm apsteidzot vāciešus, bet vēl par nepilnām 45 sekundēm norvēģus.

Sākotnēji šīm sacensībām bija jānorisinās pagājušajā gadā īsi pirms Ziemassvētkiem, bet Austrijas pilsētas Obertillijas trasē radās problēmas ar elektrību, kā rezultātā stafete tika atcelta.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2020-01-15 17:33, pirms 4 gadiem
Bēdu ieleja dziļa gan.!

  -2 [+] [-]

, 2020-01-15 17:36, pirms 4 gadiem
Kas nez viņiem naudu dod, šiem tūrisma izbraucieniem? Visām Sabulēm un co.. Forši jau, ja vari ar savu hobiju nodarboties bez maksas.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-15 17:54, pirms 4 gadiem
Grizzly rakstīja: Kas nez viņiem naudu dod, šiem tūrisma izbraucieniem? Visām Sabulēm un co.. Forši jau, ja vari ar savu hobiju nodarboties bez maksas.
Normāli būtu, ja mēs priecātos, ka cilvēki nodarbojās ar sportu. Man nekas nav pretī, ja viņiem naudu dotu valsts

     [+] [-]

, 2020-01-15 19:36, pirms 4 gadiem
MooXi.net - liеlisks prоjekts piеaugušajiem, kuri vēlas аtrаst seksa partnеri