Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

"Manifesto" - pirmā latviešu filma slēpošanas valodā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

"Manifesto" - pirmā latviešu filma slēpošanas valodā
Foto:Infoski.lv

Apvienība, ko tagad jau daudzi cilvēki zina kā "Skilluminati", visu iepriekšējo ziemu smagi strādāja pie mērķa, lai šoruden dienasgaismu ieraudzītu pirmā filma par freestyle slēpošanu Latvijā.

Ar smagu darbu, pašu finansiālajiem līdzekļiem un degsmi tika sākts ceļš lai parādītu, ka Latvijā ir kreatīvi slēpotāji, kas atspoguļo nepieradināto Latvijas vidi, kas reizēm ir skarba, bet tajā pašā laikā skaista.

Filmas treileris sasniedzis jau 10 tūkstošu lielu skatījumu, un ar katru dienu interese par filmu pieaug un apvienību ieguvusi arī atzinības no Eiropas kolēģiem.

Tamdēļ visi interesenti laipni aicināti uz filmas pirmizrādi 28.septembrī plkst 20:30 kinoteātra Kino Suns telpās. Pēc filmas noskatīšanās draudzīgā atmosfērā tiks aizvadīts afterparty bārā "Ūsas".

Informāciju sagatavoja Einārs Lansmanis
Latvijas Slēpošanas savienība

Filmas reklāmas rullītis: "Manifesto" - pirmā latviešu filma...

  +1 [+] [-]

, 2012-09-27 12:57, pirms 12 gadiem
Būs jāaiziet rīt paskatīties. Rullītis labs

     [+] [-]

, 2012-09-27 22:01, pirms 12 gadiem
Lai veicas, tā turpini, white niggaaaa!

     [+] [-]

, 2012-09-27 23:15, pirms 12 gadiem
Filma būs bomba, iedvesma pasaulei, morālais orgasms...
Zinu šitos čaļus no SKILLUMINATI viņi cītīgi strādāja lai būtu uz ko paskatīties!