Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Kērlinga spēļu tiešraides visas dienas garumā no turnīra Vācijā

Linda Mangale
Linda Mangale

Kērlinga spēļu tiešraides visas dienas garumā no turnīra Vācijā
Komanda R.Liu

Sportacentrs.com sadarbībā ar CCT piedāvā sekot līdz German Masters vīriešu kērlinga turnīra spēlēm šajā nedēļas nogalē. Augstas klases kērlinga turnīrs norisinās Hamburgā, Vācijā no 19.janvāra – 22.janvārim.

Šodien, 20.janvārī, varēs noskatīties trīs grupu turnīra spēles tiešraidē ar komentāriem angļu valodā. Spēles pēc Latvijas laika sāksies plkst. 12:00, 15:30 un 18:00.

Pirmajā spēlē plkst. 12:00 spēlēs R.Liu komanda no Ķīnas pret K.Smith komandu no Skotijas. K.Smith komanda pēc šī gada turnīru sasniegumiem atrodas pasaules ranga desmitajā vietā, kopumā piedaloties desmit turnīros gan Eiropā, gan Kanādā. Šī ir gados jauna Skotijas komanda, kas vēl pirms trim gadiem aizvadīja savu pēdējo pasaules junioru čempionātu. Šo trīs gadu laikā komanda ir parādījusi atzīstamu sniegumu un pakāpeniski nostiprinās starp pasaules elites komandām. Savukārt R.Liu uzskatāma par viena no spēcīgākajām, ja ne pati spēcīgākā komanda Āzijas reģionā. Kur Āzijas-Klusā okeāna reģiona čempionātā izcīnīti seši čempionu tituli un tikai pagājušā gada novembrī finālā nācās piekāpties Japānas izlasei. Līdz šai spēlei abas komandas izcīnījušas pa vienai uzvarai German Masters turnīrā.

Otrajā spēlē plkst.15:30 būs iespēja redzēt dueli starp B.Bottcher komandu no Kanādas un T.Brewster komandu no Skotijas. Pasaules rangā, pēc šī gada sasniegumiem turnīros, komandas atrodas viena aiz otras, B.Bottcher – 13.vietā, bet T.Brewster – 14.vietā. Komanda no Skotijas ir uzvarējusi divus pēdējos turnīrus. Vienu no tiem Japānā, bet otru Mercure Perth Masters turnīru Skotijā, kura finālspēli bija iespējams redzēt Sportacentrs.com un TV lietotājiem. T.Brewster komanda pēdējās 16 spēlēs ir zaudējusi tikai vienu reizi, līdz ar to būs iespēja sekot līdz vai uzvaru sērija tiks turpināta, spēlējot pret jaunizveidoto B.Bottcher komandu no Kanādas. German Masters turnīrā B.Bottcher komandai pirmajā spēlē piedzīvots zaudējums.

Trešajā spēlē plkst.18:00 redzēsim cīņu starp A.Bauman komandu no Vācijas un S.Walstad komandu no Norvēģijas. Pasaules rangā šīs abas komandas neatrodas Top 20 komandu vidū, bet jāatzīmē, ka CCT turnīros iegūtie panākumi S.Walstad komandai uz šo brīdi liek ieņemt 4.vietu CCT rangā, savukārt A.Bauman komanda pagaidām ieņem 13.vietu. Iepriekšējā turnīrā Mercure Perth Masters, kurā abas komandas piedalījās, A.Bauman komanda tika līdz pusfinālam, tur zaudējot T. Brewster komandai, savukārt S.Walstad komanda tika līdz finālam, zaudējot tai pašai Skotijas komandai.

Spēle 12:00

Spēle 15:30

Spēle 18:00

  -1 [+] [-]

, 2017-01-20 15:53, pirms 7 gadiem
Es jau uzaicinu visus kaimiņus, sešas kastes alus un bļausim pilnā rīklē. Ar renes šļūkšanu jau nepietiek? Tagad sūtām veselas komandas slidināt akmeņus pa ledu. Bet slēpotāji un biatlonisti dzīvo kā nabagi.

     [+] [-]

, 2017-01-20 19:05, pirms 7 gadiem
Arvil!
Nu nejauc pirkstu ar pi.pi.
Jo malku cirst nav gudri di.st.
Tā vietā, lai te izteiktos, pamēģini.
Ja varēsi iemest mājā. cepuri nost.
Mēģini Biķernieku iela 124h
Slēpotāji un biatlonisti varbūt ir tālāk no kērlingistu izlasēm, ja kas, no 2018 gada olimpiādes.
Un naudas izteiksmē kērlings nav top sports...