Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Krievijas distanču slēpošanā atklāts kārtējais dopinga lietotājs

Dopinga lietošanā pieķerts slavenas krievu slēpotāju ģimenes pārstāvis Anatolijs Ročevs.

Krievijas distanču slēpošanas čempionāta laikā dopinga lietošanā tika pieķerts Anatolijs Ročevs. Dopinga pārbaude viņam ir veikta 2010.gada 11.martā pēc 70 km sacensībām klasiskajā stilā. Šajās sacensībās, kurās uzvarēja Maksims Vļegžaņins, Ročevs ieguva tikai 18.vietu. Dopinga kontrole tika veikta visiem medaļu ieguvējiem un dažiem citiem slēpotājiem pēc nejaušas izvēles principa. Šo slēpotāju vidū bija arī Anatolijs Ročevs. Viņa organismā tika atklāts karfedons. Tā ir tā pati viela, kas tika atklāta krievu biatlonistei Olgai Piļovai Turīnas olimpisko spēļu laikā.
Uz šo brīdi Anatolijs Ročevs jau ir iesniedzis savus paskaidrojumus un Krievijas antidopinga aģentūra sadarbībā ar Krievijas distanču slēpošanas federāciju drīzumā izšķirs viņa turpmāko sportista likteni.
Anatolijs Ročevs ir olimpisko spēļu čempiona Vasilija Ročeva seniora un pasaules čempiones Ņinas Ročevas dēls, pasaules čempiona un Turīnas olimpisko spēļu medaļnieka Vasilija Ročeva juniora, kā arī Vankuveras olimpisko spēļu dalībnieces un Ribinskas pasaules kausa posma godalgotas vietas ieguvējas Olgas Ščukinas vecākais brālis, Turīnas un Vankuveras olimpisko spēļu dalībnieces un vairākkārtējas pasaules kausa posmu godalgotu vietu ieguvējas Olgas Ročevas vīrs, un visbeidzot trīskārtējās olimpisko spēļu čempiones Julijas Čepalovas vīrabrālis.
Šī jau ir trešā atklātā dopinga lietošana šosezon Kreivijas distanču slēpošanas sacensībās, iepriekš dopinga lietošanā tika pieķertas Aļona Sidko un Lilija Stepanova.

Avots skirun.ru

  +1 [+] [-]

, 2010-05-15 10:08, pirms 14 gadiem
It kā jau tas ir psc, jau kurais krievs, bet nu priecē ka krievi paši ķērušies pie šīs sērgas iznīdēšanas. Iepriekšējos gadus kā tik kādu pieķēra, vajadzēja klausīties visādas muļķibas kā viņus nabadziiņus visa pasaule nemīlot un apceļot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-15 10:45, pirms 14 gadiem
Agris 77 rakstīja: It kā jau tas ir psc, jau kurais krievs, bet nu priecē ka krievi paši ķērušies pie šīs sērgas iznīdēšanas. Iepriekšējos gadus kā tik kādu pieķēra, vajadzēja klausīties visādas muļķibas kā viņus nabadziiņus visa pasaule nemīlot un apceļot.
man arī tā šķiet, ka viņi paši beidzot grib tikt vaļā no dopingotāju tēla
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-20 16:51, pirms 14 gadiem
Vispār jau vairāk kā trīs Krievijas slēpotāji šogad ir noņemti no trases par dopinga lietošanu. Ročevs visjaunākais ir no federācijas nemīlētā trenera Čepalova grupas. Tāpēc šos sportistus tur zem elektronmikroskopa.

     [+] [-]

, 2010-05-26 23:22, pirms 14 gadiem
saigars rakstīja: Vispār jau vairāk kā trīs Krievijas slēpotāji šogad ir noņemti no trases par dopinga lietošanu. Ročevs visjaunākais ir no federācijas nemīlētā trenera Čepalova grupas. Tāpēc šos sportistus tur zem elektronmikroskopa.
es tā sapratu, ka trīs ir tie, kurus paši krievi ir pieķēruši savās organizētajās sacensībās