Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgā uzvaras svin "Rakvere" un "TTU"

Jānis Celmiņš

Šodien tika izspēlētas divas "Schenker" volejbola līgas jaunās sezonas spēles. Tajās pie uzvarām tika "Rakvere Grosso TK" un "TTU" komandas. "Rakvere Grossi TK" apspēlēja "Selver" klubu (3:2), bet "TTU" pieveica "Valio Voru" komandu – 3:0.

Jau ziņojām, ka vakar čempionātu ar uzvaru sāka "Parnu" komanda, kas savā laukumā ar 3:1 apspēlēja Igaunijas un "Schenker" līgas šī brīža čempionus "Selver" volejbolistus.

Nākamā spēle līgā tiks izspēlēta 23. oktobrī, kad "Tartu Pere leib" uzņems "Valio Voru" komandu. Latvijas klubi spēles uzsāks vien novembrī. 5. novembrī Olimpiskajā Sporta centrā "Lāse-R/Rīga" tiksies ar "Valio Voru", bet "Daugavpils Universitāte" un "Biolars-Olaine/Ozolnieki" sezonu sāks 7. novembrī, kad izbraukumos tiksies attiecīgi ar "Tartu Pere leib" un "TTU" komandām.

2009./2010. gada sezonā "Schenker" līgā startēs sešas komandas no Igaunijas un trīs no Latvijas.