Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

No 17. oktobra volejbolā norisināsies tikai Baltijas līgas turnīri

Jānis Celmiņš

Pēc vakar pieņemtajiem jaunajiem Ministru kabineta noteikumiem, no 17.oktobra Latvijā norisināsies vien "Credit24" meistarlīgas un Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) sacensības, vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Lai ievērotu noteikumu izmaiņas, tajos paredzēto ierobežojumu laikā, sākot ar 17. oktobri, norisināsies vien BSVL un “Credit24” meistarlīgas sacensības.

Vismaz līdz 6. novembrim (ieskaitot) nenotiks Latvijas – Lietuvas Nacionālās volejbola līgas spēles vīriešiem, Latvijas čempionāta un Nacionālās līgas spēles sievietēm, kā arī Latvijas senioru un jaunatnes čempionāta sacensības.

Līdz piektdienai, 16. oktobrim (ieskaitot), visas spēles Latvijas čempionātos notiks, kā paredzēts spēļu kalendārā.

“Credit24” meistarlīgā tuvākās spēles paredzētas piektdien, sestdien un svētdien. Latvijas volejbola laukumos šonedēļ tiks izspēlētas divas spēles, no kurām centrālā risināsies Jēkabpilī, kur Latvijas čempioni “Jēkabpils lūši” uzņems “RTU/Robežsardze/Jūrmala”. Šī spēle sestdien tiešraidē tiks demonstrēta Sportacentrs.com TV kanālā.

Baltijas līgā sievietēm tikmēr šajā nedēļas nogalē ieplānotas piecas spēles.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija