Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Petrovs karjeru turpinās "Selver"

Jānis Celmiņš

Petrovs karjeru turpinās "Selver"
Deniss Petrovs
Foto: Renārs Buivids

Latvijas volejbola izlases cēlājs Deniss Petrovs praktiski vienojies ar "Schenker" līgas un Igaunijas čempionvienību "Selver" par savas karjeras turpināšanu šajā klubā.

Baumas par Denisa Petrova pievienošanos Igaunijas klubam "Selver" uzplaiksnīja jau pēc Latvijas izlases starta pārbaudes turnīrā Baltkrievijā, kurā piedalījās arī Igaunijas izlase (tās galvenais treneris Āvo Kēls vada arī "Selver" klubu).

Sarunā ar portālu eSports.lv Deniss Petrovs atzina, ka līgums gan pagaidām nav parakstīts. "Līgums vēl nav parakstīts. Vēl jāsakārto daži dokumenti, bet jau šobrīd varuteikt, ka spēlēšu "Selver" klubā. Šobrīd esmu Daugavpilī atpūšos un mācos. Tuvāko pāris nedēļu laikā visi dokumenti tiks sakārtoti," skaidro Petrovs.

Savu karjeru Petrovs uzsāka Daugavpilī, bet aizvadītās sezonas sākumā, pēc neliela skandāla, pievienojās VK "Rīga/Lāse-R". Šobrīd spēlētājs spēris vēl vienu solīti savā karjeras izaugsmē un pievienojies Igaunijas čempionvienībai. Droši var teikt, ka viens no latvijas talantīgākajiem jaunajiem volejbolisiem būs drošās rokās - "Selver" klubā strādā profesionāls treneru kolektīvs.

"Selver" aizvadītajā sezonā kļuva gan par "Schenker" līgas gan Igaunijas čempioniem. Aizvadītajā sezonā "Selver" klubā spēlēja divi Latvijas pārstāvji - Agris Leitis un Artjoms Andilevko. Leitis šobrīd ir jaunas darbavietas meklējumos, bet Andilevko arī nākamsezon spēlēs "Selver".

  +2 [+] [-]

, 2009-06-10 17:51, pirms 15 gadiem
Leitis uz Lāsi

  +1 [+] [-]

, 2009-06-10 22:53, pirms 15 gadiem
Laimīgu taciņu, man viņa nemaz neapietrūks tagad ceram ,ka Leitis būs Lāsē.