Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Odinokovs: ''Tīna Graudiņa U-19 izlasei nepalīdzēs''

Krišs Upenieks

Odinokovs: ''Tīna Graudiņa U-19 izlasei nepalīdzēs''
Andrejs Odinokovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas U-19 meiteņu volejbola izlases galvenais treneris Andrejs Odinokovs pirms nedēļas nogalē paredzētā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra izšķirošā posma sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka viena no izlases līderēm Tīna Graudiņa šoreiz palīdzēt nevarēs.

''Principā bija trīs nometnes. Aizputē bijām kopa ar fiziskās sagatavotības treneri. Tur pavadījām astoņas dienas. Pēc tam bija svētki, tāpēc meitenēm iedevām divas brīvas dienas. Pēc tam atkal visi kopā savācāmies Rīgā, 49. vidusskolā, kur aizvadījām treniņos. Trešā daļa bija spēles, kad uzspēlējām ar Babīti, Minusas volejbola skolu un Jelgavu,'' gatavošanās posmu komentēja izlases galvenais treneris Andrejs Odionokovs.

''Tas, kas patika treniņos, bija servju uzņemšana. Manuprāt, tā bija kļuvusi nedaudz labāka. Bet jāsaprot, ka arī pretinieces gatavojas, un, iespējams, viņus serves būs neparocīgākas.

Esam redzējuši visas pretinieču spēles. Vācija ir izteikta šīs grupas līdere. Zaudēja tikai Itālijas izlasei, bet pagājušajā gadā bija Eiropas čempionāta sešiniekā. Slovēnijas spēlētājas ir izanalizētas, bet arī viņas, protams, gatavojas. Horvātijas izlase ir līdzīga Slovēnijai. Visos spēles elementos stabila komanda. Ir mums statistika, bet no Igaunijas vēl brauks palīgā cilvēks, kurš darbosies ar sistēmu, lai spēles laikā vēl precīzāk varētu veikt secinājumus,'' turpināja Odinokovs.

''Šoreiz komandai palīdzēt nevarēs Tīna Graudiņa. Tas, protams, ir liels zaudējums. Piedāvājām viņai vairākas reizes, lai palīdz komandai. Vai iemesls ir vēlme koncentrēties uz pludmales volejbolu un neriskēt ar savainojumiem? Kaut kā tā, jā. Tīnai ir labs bloks un viņa būtu noderējusi centrā, bet nekas, centīsimies to kompensēt ar labu servju uzņemšanu,'' noslēdz U-19 izlases galvenais treneris.

Piektdien Latvijas izlasei spēle pret Slovēniju, sestdien - Horvātiju, bet svētdien - Vāciju. Visas spēles Elektrum Olimpiskajā centrā mūsējām sāksies pulksten 19:00. Tiešraidē mačus būs iespējams vērot Sportacentrs.com TV.

     [+] [-]

, 2016-07-07 16:22, pirms 8 gadiem
Tas jau, manuprāt, bija sen skaidrs!

  -3 [+] [-]

, 2016-07-07 17:06, pirms 8 gadiem
Tīna labāk spēlē Rumānijas pļažniku turnīrā, nevis aizstāv Latvijas godu. Nauda paliek nauda. Diezgan nožēlojami, bet kāda audzināšana viņai dota, tā viņa arī rīkojas. akmens vecāku dārziņā

     [+] [-]

, 2016-07-07 20:38, pirms 8 gadiem
Klausies akmeńmeti- a Rumanijas plazniku turnira vina Latviju neparstaav?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-07 22:02, pirms 8 gadiem
Pavasarī, palīdzot izlasei, Tīnai bija noruna ar treneriem, ka veltīs vasaru Latvijas jaunatnes pludmales izlasei. Aprīļa zāles kvalifikācijā iegūtās mikrotraumas pastiprināja Tīnas trenera (AB) un LOV fizioterapeitu slēdzienu, ka nevar apvienot abus sporta veidus bez riska. Tīna jau vairākus gadus ir pārstāvējusi valsts izlasi vieglatlētikā, pludmales volejbolā un, pēc iespējas, zāles volejbolā... bet cilvēks ir tikai viens.