Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ātrāk, vairāk, trāpīgāk par Katrīnas kausu Kuldīgā

Sasperjoda Seciālreportāža!!!

Tikko no … pārpildītās Kuldīgas manēžas. v/a pazinēji protams, ka saprot, ka pusi tribīņu aizņem sportisti un treneri…
Emocionālākais bija Kuldīgas 5gadnieku skrējiens par godu Manēžas 5. jubiliejei.
Lauriņa 5. palika 60m sprintā, taču barjerās nomasēja visas ar 4m atrāvienu. Var redzēt, ka spēks ir viņas stihija, nevis ātrums un cik labi, ka sievietēm nav tīrais sprints un ir tikai 200m, tāpēc viņa 7c ir kā radīta.
Pievīla Ārents, ne tikai saņemot xxx uz 5.20, bet pat neuzvarot. Pujāts ar 5.10 svinēja uzvaru. Skaidrs, ka Marekam traucēja iesildīšanās saraustījums un visu laiku aizņemtais celiņš, taču izskatās, ka viņam vēl nervi jāstiprina, ne tikai ķermenis. Vai zināt, kā k/l trenējās??? Es, ne vieglatlēts, nezināju. Novelk gumiju vajadzīgajā augstumā un tik lēkā tai pāri.
Kamēr Ārents leca savu pēdējo neveiksmīgo lēcienu, no nekurienes leitis aizlēca, ne jaukt ar Jāni Leiti, 8.03. Laikam augstvērtīgākais maču rezultāts. Poļina laba 1500m, Baltušs labs 300m un MIsāns 60m, kas maz atpalika no saviem PR. taču t.l Misāns ap 7.60 tika. Šis teica, ka pieradušiem pie Rīgas aukstās manēžas, te ir grūti, jo muskuļi no siltuma paliek mīksti. Es viņam ticu. Pašam tā ir bijis.
Nu un kronis visam bija 60 m/b meitenēm izčakarēšana. Šīs visas sildās un sildās un neviena nevar līdz 1. barjerai aizskriet. Visas barjeru rindas pārlika no vīru attāluma uz sieviešu, bet pirmo nepārlika… gadās, labi, ka pirms paša starta kāda pamanīja. Stasis arī bija tribīnes un Jansonam deva padomus bronzas vērtē. Vanags 2.15 nepārlēca šoreiz. Vairāk neko neatceros. Urtus nebija atbraucis, bet pareizi, ko viņam te meklēt, ja lode nebija paredzēta šai šaurajā virtuvītē, kur pat Ārentam vietas nepietika. 4. olimpietis bija Mika Pahapiils no Igaunijas. 10cīņņieks, bet netika 3niekā ne 60m/b, ne t/l.

Tā lūk tur gāja. Paldies orgkomitejai

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja