Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Ikauniece-Admidiņa ieputināta Stambulas lidostā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ikauniece-Admidiņa ieputināta Stambulas lidostā
Laura Ikauniece-Admidiņa lidostā
Foto: Mārtiņš Zilgalvis, F64

Iepriekšējo divu gadu labākā sportiste Laura Ikauniece-Admidiņa laika apstākļu dēļ četras dienas nīkst Stambulas lidostā un netiek uz treniņnometni Dienvidāfrikā, šodien vēsta Latvijas Radio.

Tālajā un siltajā Dienvidāfrikā bija plānots gatavoties jaunajai sezonai, tomēr laika apstākļu dēļ nākas atkāpties no sākotnējā plāna. Latvijas labākā sportiste jau ceturto dienu pavada Stambulas lidostā. Atlēte ir pārgurusi un dusmīga, tāpēc notikumus komentē negribīgi.

Laura Ikauniece-Admidiņa: "Pie vainas ir sniegs. Sākotnēji bija paredzēts lidojums uz Dienvidāfriku, to atcēla, jo sāka snigt. Tā paša iemesla dēļ lidojumu atcēla arī nākamajā dienā. Stāvējām piecu stundu garā rindā, lai samainītu biļetes uz nākamo reisu, tomēr pieejamais brīvais reiss bija tika 16. janvārī. Treneris un pārējie biedri no Tallinas bija spiesti nosēsties citā lidostā, viņiem ir vēl trakāk - vispār nezina, kad tiks uz Stambulas lidostu, nemaz nerunājot par nokļūšanu atpakaļ uz Tallinu. Patlaban gaidām lidmašīnu uz Rīgu, bet arī tagad snieg un sāk atcelt reisus. Ceru, ka tomēr tikšu mājās."

Atgādinām, ka pērnā gada pasaules čempionātā latviešu septiņcīņniece Laura Ikauniece-Admidiņa nopelnīja bronzas godalgu un pēcāk ieguva Latvijas labākās sportistes titulu. Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs jūrmalniece izcīnīja augsto ceturto vietu un vēlreiz tika atzīta par valsts gada atlēti. Pēc olimpiskajām spēlēm notika šķiršanās ar ilggadējo treneri, Latvijas labākā sportiste tagad sākusi sadarbību ar igauņu speciālistu Andreju Nazarovu.

Lielais mērķis ir Tokijas olimpiskās spēlēs, savukārt šogad "pataustīsimies un paskatīsimies, kas der un kas neder," informē Laura Ikauniece-Admidiņa. 2017. gadā svarīgākais starts būs augusta pasaules čempionāts Londonā.


Izmantotie resursi:
Latvijas Radio

  +1 [+] [-]

, 2017-01-09 12:42, pirms 7 gadiem
Galvenais, lai tagad nespraagst...
Slēpts komentārs: Leons_Dravnieks

  +9 [+] [-]

, 2017-01-09 13:40, pirms 7 gadiem
Tpu, es no sākuma izlasīju ietupināta 😀

  +7 [+] [-]

, 2017-01-09 14:20, pirms 7 gadiem
Kur vispār prāts lidot caur Stambulu??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-01-09 15:06, pirms 7 gadiem
boleks rakstīja: Kur vispār prāts lidot caur Stambulu??
cena dara savu. Ja neizej ārā no drošās zonas, tad nekāda vaina, bumbotāji jau iekšā netiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-09 19:50, pirms 7 gadiem
ParSportuLatvijā123 rakstīja: Vini lidmasinas tiek, kut nu vel drosibad zona netikt!!!
ne jau nu Stambulā.. Tur drošības līmenis pēc visiem pēdējā laika notikumiem ir visaugstākais kāds vien var būt, visur čaļi ar automātiem, kinologi ar suņiem, rengenti, skeneri, viss, kas vajadzīgs.. vēl nevienam tur nav izdevies tikt garām.. visādās Tunisijās, Alžīrijās - tas cits stāsts, viņiem nav ne naudas ne sajēgas

  +2 [+] [-]

, 2017-01-10 04:52, pirms 7 gadiem
boleks rakstīja: Kur vispār prāts lidot caur Stambulu??
Vienkārši nenoveicās ar sniegu un viss. Turku aviolīnijas jau skaitās diezgan ok. Vienīgi tas terorisms,tas gan nav labi...Es nelidotu caur turieni.
Pats esmu lidojis uz DĀR caur Parīzi ar Air France,ļoti laba konekcija, bija labas arī ar Qatar Airlines caur Dohu,bet drusku dārgāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-12 00:13, pirms 7 gadiem
rodgerz rakstīja: Tpu, es no sākuma izlasīju ietupināta 😀
Es no sākuma izlasīju "izdarbināta" ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja