Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Nadals: "Vēlos sezonu beigt labāk, nekā citus gadus"

Andrejs Siliņš

Nadals: "Vēlos sezonu beigt labāk, nekā citus gadus"
Rafaels Nadals
Foto: AFP/Scanpix

"Nekad nebiju iedomājies, ka tikšu pie četriem Grand Slam tituliem," pēc vēsturiskās uzvaras "US Open" sacīja Spānijas tenisa karalis Rafaels Nadals, tiesa, piebilstot, ka vēl sezona nav galā, un tā jānoslēdz labāk nekā citus gadus.

"Man joprojām ir 24 gadi. Iegūt iztrūkstošo Grand Slam titulu ir kā sapnis, bet vēl lielāks sapnis ir uzvarēt "US Open"," sajūsminājās Nadals. "Šī ir neticama izjūta, jo visu savu mūžu esmu daudz strādājis un bijis sarežģītās situācijās, lai nonāktu līdz tam, ko tagad esmu sasniedzis. Nekad nebiju iedomājies, ka tikšu pie četriem Grand Slam tituliem."

"Mans mērķis joprojām ir "ATP World Tour Finals", jo tas droši vien ir pēdējais lielais turnīrs, kurā neesmu uzvarējis," ilgi atpūsties Nadals nav gatavs. "Tas man ir grūtākais turnīrs, jo tur spēlējam telpās, uz ļoti ātra seguma. No otras puses tas man ir lielāks izaicinājums, lai progresētu, labāk spēlētu un mēģinātu tajā uzvarēt. To arī šogad darīšu. Man jāpabeidz sezona labāk, nekā to esmu darījis citus gadus. Sezonas beigas vienmēr bijušas grūtas. Šodien tās sākās vieglāk [nekā citreiz], tas tiesa. Vēlos pabeigt sezonu uz pozitīvas nots."

Tikmēr 23 gadus vecais serbu tenisists Novaks Džokovičs tiecās slavēt savu fināla pretinieku: "Viņam jau šobrīd ir visas iespējas kļūt par visu laiku izcilāko spēlētāju. Domāju, ka šobrīd viņš uz cietajiem segumiem rāda savu visu laiku labāko sniegumu. Viņš ir krasi uzlabojis savu servi. Ātrums, precizitāte un spēle no gala līnijas, protams, ir tikpat laba, kā allaž. Viņš ir absolūti pilnīgs spēlētājs."

"Varbūt emocionāli biju nedaudz iztukšots pēc pusfināla, bet tiku tam pāri," gatavību finālam pēc tā atcerējās Džoko. "Man bija divas dienas, biju motivēts izcīnīt uzvaru. Šis vienkārši bija viens no tiem mačiem, kurā tavs pretinieks spēlē labāk par tevi. Tev atliek viņu apsveikt un teikt "Tu esi labāks". Tas arī viss. Nedomāju, ka kopumā nospēlēju sliktu spēli. Parādīju ļoti labu sniegumu, taču ikvienā brīdī, kad tas bija vissvarīgāk, viņš spēlēja pārāk labi."

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

  +4 [+] [-]

, 2010-09-14 09:46, pirms 14 gadiem
Lai nu nekad neesmu bijis ar visām četrām par Nadalu, jāatzīst, ka labāka par viņu šobrīd pasaulē nav

  +1 [+] [-]

, 2010-09-14 14:54, pirms 14 gadiem
Respekts arī pret Novaku, spēlēja labi, cīnījās, bet nu kā jau pats atzina pretī gadījās vēl spēcīgāks tenisists.