Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis "Australian Open" kvalifikāciju sāks pret rangā augstāk esošu slovēni

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gulbis "Australian Open" kvalifikāciju sāks pret rangā augstāk esošu slovēni
Ernests Gulbis. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Rīt Dohā sāksies "Australian Open" vīriešu turnīra kvalifikācija, kurā piedalīsies arī Latvijas pirmais numurs Ernests Gulbis (ATP 185.). Viņa pirmais pretinieks būs ranga 154. vietā esošais slovēnis Blažs Rola. Mačs gaidāms pirmdien.

Gulbis "Australian Open" kvalifikācijā spēlēja arī pērn, kad tā notika savā tradicionālajā mājvietā Melburnā. Ernests toreiz guva nepieciešamās trīs uzvaras un vēl divus panākumus pievienoja pamatturnīrā, kas viņam beidzās ar sakāvi pret nepieveikto francūzi Gaelu Monfīsu (6:7(2), 4:6, 3:6).

Koronavīrusa pandēmijas dēļ "Australian Open" kvalifikācija šoreiz notiks Dohā, turklāt nevis dažas dienas pirms pamatturnīra sākuma, bet gan nepilnu mēnesi – "Australian Open" pamatturnīrs sāksies 8. februārī. Kvalifikācijas uzvarētājiem pēc ierašanās Melburnā būs 14 dienas ilga karantīna. Sieviešu kvalifikācijas turnīrs notiks Dubaijā.

Gulbis, kurš pagājušo sezonu pabeidza ar septiņu zaudējumu sēriju, 2021. gada pirmajā mačā tiksies ar vienīgajā iepriekšējā duelī uzveikto Rolu. Ernests bija pārāks 2015. gadā augustā Monreālas "Masters 1000" sērijas turnīra kvalifikācijā ar rezultātu 6:4, 6:3.

Izmantotie resursi: https://ausopen.com/draws

  -1 [+] [-]

, 2021-01-09 17:08, pirms 3 gadiem
Un beigs.

     [+] [-]

, 2021-01-09 17:40, pirms 3 gadiem
Viņam pat ziedu laikos AO nekad nav gājis galvenokārt dēļ lielā karstuma. Izturība nekad nav bijusi Gulbja stiprā puses. Kur nu vēl tagad... Bet Ērnijs jau nekad nav ne par ko ķēris kreņķi. Vienkārši bauda dzīvi. Un kurš viņam to var liegt?

     [+] [-]

, 2021-01-09 18:09, pirms 3 gadiem
Es gan lieku ceribas te ir bijis veseligs partraukums, vins ir bijis/trenejies pa lielam savas majas, kas pedejo 10gadus ir Tenerife, vina teva maja un viss tas tennisa centrs tur blakam.. Brezniks pec Timas ari tomer vel grib pateikt kaut ko.. Un spiediens vairs nav nekads uz Erniju, pern pirms covida Ernijs speleja lieliski, neskaitot vienu speli Pune.. Un tad pec COVID tur vareja redzet, ka nav trenejies, fiziski zems limenis un tad jau ari aizgaja noteikti psihologiskais... Es tomer vel domaju, ka pedejo vardu nav teicis un mus var iepriecinat