Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Ostapenko/Kičenoka neizmanto breika iespējas un zaudē Madrides pirmajā kārtā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko/Kičenoka neizmanto breika iespējas un zaudē Madrides pirmajā kārtā
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: Jimmie48 / WTA

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" dubultspēļu māla turnīrs. Latvijas-Ukrainas tandēms Aļona Ostapenko/Ludmila Kičenoka pirmajā kārtā piekāpās kanādietei Leilai Fernandesai un amerikānietei Teilorei Taunsendai - 2:6, 4:6.

Spēle tika pārcelta uz citu laukumu un sākās krietni ātrāk nekā plānots.

Mača sākumā Kičenoka serves geims noslēdzās uz skumīgas nots (1:2), nākamā nogriežņa izšķirošajā epizodē Fernandesa triumfēja pie tīkla (1:3), pēc tam Ostapenko nenoturēja servi (1:4), līdz ar to pirmajā setā 2:6.

→ → Otrā seta trešajā geimā Kičenoka nenoturēja servi (1:2), ceturtā nogriežņa izšķirošajā epizodē Kičenoka sita pāri laukumam (1:3), sestā geima izšķirošajā epizodē Ostapenko netika galā ar Fernandesas servi (2:4), bet turpinājumā breika iespēju nebija - 4:6.

Mača breikbumbu statistika: 0/3 pret 3/5.

Latvijas-Ukrainas tandēmam šogad ir 0-3 dubultspēlēs pret Teilori Taunsendu, tostarp 0-2 izšķirošajos taibreikos.

Ar otro numuru izliktās Ostapenko/Kičenoka nebija favorītes pirmajā kārtā. Ja izdotos tikt tālāk, vismaz astotdaļfinālā un ceturtdaļfinālā pretinieces būtu nomināli vājākas.

Par nokļūšanu pirmajā kārtā pienākas 15 780 eiro naudas balva, savukārt par otro kārtu - 29 300.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com

     [+] [-]

, 2023-04-29 21:20, pirms gada
Tie tiesneši man jau ir apnikuši. Cik tad var tik negodīgi Ostapenko mačus tiesāt? Kad šitā tiesnešu negodprātība pret Ostapenko beigsies? Izskatās, ka nekad. Šis tiesnesis arī ļoti negodīgi tiesāja maču. Viņš tikai Fernandezai un Tauzendai ieskaitīja serves breikus. Un tas nebija godīgi. Tā bija negodīga tiesāšana. Šā mača tiesnešus arī vajag atlaist no darba.