Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Latviešiem "French Open" beidzies

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latviešiem "French Open" beidzies
Līga Dekmeijere
Foto: Jānis Gailums

Līgas Dekmeijeres un ungārietes Angesas Šavajas duets izstājies „French Open” 2. kārtas spēlē pret čehietei Kvetu Peški un slovēnieti Katarinu Srebotniku. Mačs tika pārtraukts pēc nieka trim geimiem.

Dekmeijere un Šavaja šodien tikās ar titulētajām Peški un Srebotniku, kuras turnīrā izliktas ar augsto 2. numuru. Līgas un Agnesas pretinieces bija izteiktas šīs spēles favorītes un attiecīgi arī sāka maču, izvirzoties vadībā ar 2:0. Trešajā geimā „mūsējās” nobreikoja pretinieces, panākot 1:2, taču ar to arī viss bija beidzies.

Pagaidām oficiālas informācijas par izstāšanās iemeslu nav, taču puslīdz droši var apgalvot, ka pie vainas Šavajas veselības problēmas. Ungārijas labākā tenisiste tikai aprīļa beigās atgriezās tūrē pēc savainojuma, bet maijā atkal iedzīvojusies jaunās traumās. Pēdējā laikā viņai bija problēmas ar muguru, kā rezultātā izstāšanās no Romas un Madrides turnīriem, bet Parīzē zaudējums vienspēļu pirmajā kārtā. 2. kārtā viņa ar Līgu uzvarēja smagā trīs setu cīņā, kas acīmredzot paņēmusi daudz enerģijas.

Dekmeijere vienīgā no Latvijas tenisistiem spēja uzvarēt vismaz vienā mačā Parīzē. Ernests Gulbis un Anastasija Sevastova piedzīvoja zaudējumus vienspēļu pirmajā kārtā, Sevastovai neveiksme arī dubultspēļu pirmajā mačā.

     [+] [-]

, 2011-05-26 12:48, pirms 13 gadiem
Tas bija ātri.

  +3 [+] [-]

, 2011-05-26 12:49, pirms 13 gadiem
kamēr Līgai nebūs sava patstāvīga partnere, tāpat arī ies tālāk, pie pirmā simtnieka robežas dubultspēlēs. Bet iespējas ir labas, jādzīvo tikai dubultspēlēm. Un abām vajag vienu treneri un vienu komandu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja