Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Sevastovai zaudējums arī dubultspēļu turnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastovai zaudējums arī dubultspēļu turnīrā
Anastasija Sevastova
Foto: AFP/Scanpix

Ar diviem zaudējumiem šī gada „French Open” tenisa turnīrs noslēdzies Latvijas sportistei Anastasijai Sevastovai. Vakardienas neveiksmei vienspēlēs šodien sekoja arī zaudējums dubultspēļu turnīrā. Kopā ar ukrainieti Olgu Savčuku zaudēts pret japānieti Kimiko Dati-Krumu un ķīnieti Šuaju Žanu – 5:7, 4:6.

„French Open” tenisa turnīrs liepājniecei Anastasijai Sevastovai nebija iesācies veiksmīgi - vakar vienspēļu turnīra 1.kārtā viņa ar 3:6, 7:5, 1:6 zaudēja čehietei Lucijai Hradečkai. Šodien bija iespēja kaut nedaudz reabilitēties par šo neveiksmi, cenšoties tikt pie uzvaras dubultspēlēs. Par pārinieci Sevastova šogad bija sarunājusi ukrainieti Olgu Savčuku, kurai WTA dubultspēļu rangā 78.pozīcija (Anastasijai 205.), bet pirmās pretinieces bija 40 gadus vecā japāniete Kimiko Date Kruma un ķīniete Šuaja Žana, kurām rangā šobrīd 109. un 94.pozīcija.

Lai gan mačs šodien bija ieplānots kā pēdējais piektajā kortā, tomēr beigās to pārcēla uz 11.kortu. Pirmajā setā Sevastovai un Savčukai izdevās tikt priekšā ar breiku (3:2), tomēr pārsvars tika atdots un arī līdz taibreikam tikt neizdevās – 5:7. Otrajā setā arī tika sākts labi (2:0), tomēr Āzijas tenisistu duets atkal atspēlējās un pārņēma vadību (3:2). Seta galotnē atkal veiksmīgākas bija Date-Kruma un Žana, spēli noslēdzot ar rezultātu 7:5, 6:4.

Līdz ar to Sevastovai gaidāms kritums dubultspēļu rangā, jo pirms gada Parīzē kopā ar krievieti Reginu Kuļikovu izdevās pārvarēt vienu sacensību kārtu, nopelnot 160 reitinga punktus. Šogad iegūti tikai pieci. Atgādinām, ka dubultspēļu turnīra 1.kārtu vakar pārvarēja Līgas Dekmeijeres un ungārietes Agnesas Šavajas duets. Rīt viņām jau 2.kārtas cīņa.

Izmantotie resursi:
Roland Garros - Internationaux de France 2011 -...

  +2 [+] [-]

, 2011-05-25 20:43, pirms 13 gadiem
nu bēdīgi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-05-26 09:28, pirms 13 gadiem
Es jau sacerējos, ka vismaz te būs ko redzēt, bet identiski Gulbim, žēl, tagad jācer, ka Līga tiks tālāk