Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Aizdomas par četru "Grand Slam" spēļu rezultātu ietekmēšanu

Aizdomas par četru "Grand Slam" spēļu rezultātu ietekmēšanu
Foto: AP/Scanpix

Tenisa taisnīguma vienība (Tennis Integrity Unit - TIU) saistībā ar aizdomām par spēļu rezultātu ietekmēšanu izmeklēs Francijas atklātā čempionāta un Vimbldonas turnīra mačus.

Aizdomas raisījušas neparastas likmes uz vienu Francijas atklātā čempionāta spēli un trim Vimbldonas turnīra mačiem - diviem kvalifikācijas sacensībās un vienu pamatturnīrā.

Kopumā TIU saņēmusi 53 brīdinājumus laika periodā no šī gada aprīļa līdz jūnijam. Trīs no tiem bijuši ATP (Tenisa profesionāļu asociācijas) turnīros, bet viens - WTA (Sieviešu tenisa asociācijas) turnīrā. Pa divdesmit brīdinājumiem bijuši saistīti ar ATP Challenger un ITF (Starptautiskās tenisa federācijas) Future turnīriem, bet pieci - ar ITF sieviešu turnīriem.

TIU gan norāda, ka brīdinājums vien vēl nav pierādījums par spēļu rezultātu ietekmēšanu. Mačus var ietekmēt dažādi faktori, ieskaitot spēles apstākļus un tenisistu kondīciju.

2017. gada pirmajos sešos mēnešos ir bijuši 83 brīdinājumi, kas ir par 38 mazāk nekā attiecīgajā periodā 2016. gadā.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

     [+] [-]

, 2017-07-20 10:45, pirms 7 gadiem
Huljveidiigie aktiivi uzdarbojas !
Slēpts komentārs: dakots

     [+] [-]

, 2017-07-20 11:02, pirms 7 gadiem
Ja izziņo šādus info, tad jāpieliek klāt konkrētas spēles... Diezgan nereāli pierādīt blēdīšanos, piemēram, tu vari pakāst konkrētu izspēli un ar to arī pietiek, bet pārējo maču nospēlē kā pienākas, tādā Āzijā gan jau lieli griesti uz tāda veida likmēm.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-20 11:05, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Wimbldonà tā nav DelPotro - Gulbja spēle?
Top30 zaudē top600, arī koeficients bija ap 6...ja fāters uzmetis citronu uz Gulbja uzvaru 3 setos, tad rodas pamatotas aizdomas...
Bet mums tak tā nešķita?
Muļķības, tādam DelPo taču pašam jau sapelnīta laba nauda. Kāds labums DelPo no Gulbja fātera naudas būtu? Fāteris varēja likt 20citronus uz DelPo uzvaru.

  -4 [+] [-]

, 2017-07-20 11:15, pirms 7 gadiem
Nemiroff, sapelnīta un pēc tam iztērēta neko nenozīmē....ja džekam ir kādas saistības, ne tikai ekonomiskas, tad viss var notikties...
Un tās lietas nenotiek tā, ka pie argentìnieša dodas pats fāters, to dara caur labiem draugiem...
Bet es jau teicu, ka man šķita viss godīgi!

  +3 [+] [-]

, 2017-07-20 11:44, pirms 7 gadiem
man ir aizdomas par sarunātam spēlēm Īrijas basketbola līgā.

Kamēr nenosaucu konkrētas spēles un/vai komandas, tikmēr tā ir tukša muldēšana

  -1 [+] [-]

, 2017-07-20 12:03, pirms 7 gadiem
tenisā ir daudz apšaubāmu spēlētāju, kuru sniegums brīžiem krasi krītas
tas viss jau sen ir zināms

     [+] [-]

, 2017-07-20 12:05, pirms 7 gadiem
Principā uz tādiem ITF un čelendžeriem nedrīkst likt vispār likmes, varbūt vienīgi live likmes var pačolēt, ja redzi tiešraidē. Tāds nabags ārpus top 150 iztērē avio biļetēs un viesnīcās vairāk naudas kā tas ITF par uzvaru turnīrā samaksā un tad puikas loģiski pelna kā māk.

     [+] [-]

, 2017-07-20 12:16, pirms 7 gadiem
Katrs pelna kā māk!

     [+] [-]

, 2017-07-20 16:23, pirms 7 gadiem
Nemiroff rakstīja: Ja izziņo šādus info, tad jāpieliek klāt konkrētas spēles... Diezgan nereāli pierādīt blēdīšanos, piemēram, tu vari pakāst konkrētu izspēli un ar to arī pietiek, bet pārējo maču nospēlē kā pienākas, tādā Āzijā gan jau lieli griesti uz tāda veida likmēm.
Tu vispār neko nesaproti, ko tu vēl te komentē! Nav runa, ka kāds favorīts pakāš lūzerim, bet gan, ka pirms spēles vai spēles laikā tika liktas nenormālas likmes uz lūzeri, likmes kādas vidēji netiek liktas nekad. Tas arī rada aizdomas par rezultātu sarunāšanu. Nu piemēram, ja tu boksētos ar Briedi un kāds uz tavu uzvaru uzliktu 10000000 euro, un Briedis pakāstU, tad tas radītu aizdomas par rezultāta ietekmēšanu, bet ja tu uzliktu 10000000 un Briedis uzvarētu, tad nevienam nekādas aizdomas nebūtu, vienkārši padomātU, ka tu esi muļķis!. Vai arī ja tu uzliktu nelielu likmi uz sevi, tad arī nebūtu aizdomīgi. Aizdomas rodas par desmitiem un varbūt arī simtiem tūkstošu likmi uz lūzeri, kyrš pēc tam uzvar.

     [+] [-]

, 2017-07-20 17:00, pirms 7 gadiem
bac05 rakstīja: Tu vispār neko nesaproti, ko tu vēl te komentē! Nav runa, ka kāds favorīts pakāš lūzerim, bet gan, ka pirms spēles vai spēles laikā tika liktas nenormālas likmes uz lūzeri, likmes kādas vidēji netiek liktas nekad. Tas arī rada aizdomas par rezultātu sarunāšanu. Nu piemēram, ja tu boksētos ar Briedi un kāds uz tavu uzvaru uzliktu 10000000 euro, un Briedis pakāstU, tad tas radītu aizdomas par rezultāta ietekmēšanu, bet ja tu uzliktu 10000000 un Briedis uzvarētu, tad nevienam nekādas aizdomas nebūtu, vienkārši padomātU, ka tu esi muļķis!. Vai arī ja tu uzliktu nelielu likmi uz sevi, tad arī nebūtu aizdomīgi. Aizdomas rodas par desmitiem un varbūt arī simtiem tūkstošu likmi uz lūzeri, kyrš pēc tam uzvar.
kantori neļauj likt tik lielas likmes