Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

Del Potro: "Esmu atgriezies. Top 4 jāsāk uztraukties"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Del Potro: "Esmu atgriezies. Top 4 jāsāk uztraukties"
Huans Martins Del Potro
Foto: EEE/Scanpix

Argentīnas tenisists Huans Martins Del Potro intervijā "La Times" atklājis, ka ticis vaļā no visiem savainojumiem un ir apņēmības pilns rāpties augstāk rangā – viņa vieta tajā būs atkarīga no paša, nevis konkurentiem.

Pirms diviem gadiem Del Potro uzņemtais temps liecināja, ka argentīnietis jau pavisam drīz varētu apdraudēt Rafaela Nadala un Rodžera Federera valdīšanu. 2009. gada septembrī Del Potro uzvarēja "US Open" (finālā pieveikts Federers, bet ceļā uz to arī Nadals), taču pēc tam guva plaukstas locītavas savainojumu, kas apturēja viņa progresu.

Tagad Del Potro ir atpakaļ un nopietni gatavojas "US Open" iekarošanai. Šonedēļ iznīcinošā forehand īpašnieks tenisa cienītājus priecēs Losandželosas turnīrā, kurā viņš uzvarēja pirms trim gadiem. Del Potro neslēpj savas ambīcijas un ir notēmējis uz Top 4, no tā izstumjot Endiju Mareju.

"Pēc operācijas bažījos par to, vai vispār vēl spēšu atgriezties. Spēle pret Nadalu Vimbldonā atgrieza pārliecību, ka varu atkal būt tur, kur vēlos. Spēlē pret Rafu jutu, ka esmu atpakaļ. Cerēju būt Top 20 šīs vasaras laikā, tas ir izdevies. Tagad jāmērķē augstāk," saka Del Potro.

Par vienu no Del Potro spēles lielākajiem faniem kļuvis Pīts Samprass: "Viņam ir nogalinoša serve un man patīk, kā viņš sit pa bumbiņu. Tik gara auguma spēlētājam, kāds ir Del Potro, tas nav viegli. Man arī patīk viņa attieksme. Viņš nebaidās teikt, ka vēlas būt tur, kur ir Nadals vai Novaks Džokovičs. Tādā ziņā viņš ir kā Federers, kurš sitīs, nebaidoties aizsist garām. Tas viņu padara īpašu, Del Potro ir tieši tāds pats."

Izmantotie resursi:
Los Angeles Times - California, national and...

  +1 [+] [-]

, 2011-07-25 21:28, pirms 13 gadiem
Super, ka ir tāds noskaņojums! Novēlu Del Potro no TOP4 izstumt ne tikai Mareju, bet noteikti arī par pēcpusi augstāk uzlēkušo ežagalvu!

  -2 [+] [-]

, 2011-07-25 22:08, pirms 13 gadiem
Novakam nākamgad nāksies uzlēkt netikai augstāk pa ***su,bet ap***st pakaļkājas aizstāvot punktus un #1! Vamos Rafa!

  +5 [+] [-]

, 2011-07-25 22:14, pirms 13 gadiem
Daugava86 rakstīja: Novakam nākamgad nāksies uzlēkt netikai augstāk pa ***su,bet ap***st pakaļkājas aizstāvot punktus un #1! Vamos Rafa!
sarežģīts teikums

  +5 [+] [-]

, 2011-07-25 22:29, pirms 13 gadiem
Un kad Gulbis atgriezīsies?

  +5 [+] [-]

, 2011-07-25 22:37, pirms 13 gadiem
anjo rakstīja: Un kad Gulbis atgriezīsies?
Nu ar katru dienu sāk likties ka nekad.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-07-25 22:58, pirms 13 gadiem
Prieks par Gulbja vienaudzi!!! Džekam nedaudz citi mērķi dzīvē, atšķirībā no kāda E.G., kuru mēs labi pazīstam. Visu cieņu un veiksmi Del Potro, tā atgūties un progresēt pēc tik sarežģītas traumas!!! Super! Top 4niekam sen jau vajag kādu "miera traucētāju", Soderlings kaut kā apstājās.

  +4 [+] [-]

, 2011-07-25 23:03, pirms 13 gadiem
stiprs taapeec ka speejis atkaartoti PIECELTIES peec kritiena. attieksme kādu vajadzētu ikkatram sportistam itsevišķi latvietim....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja