Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Kvitovas uzbrucējam palielināts sākotnēji piespriestais cietumsoda laiks

Andrejs Siliņš

Kvitovas uzbrucējam palielināts sākotnēji piespriestais cietumsoda laiks
Petra Kvotova. Foto: Zumapress.com / Scanpix

LETA--DPA. Pirms vairāk nekā trim gadiem bruņotu uzbrukumu veikušais vīrietis, kurš centās aplaupīt Čehijas tenisisti Petru Kvitovu, trešdien Olomoucas tiesā noskaidroja, ka sākotnēji plānoto astoņu gadu vietā, viņš cietumā, visticamāk, pavadīs 11 gadus.

Kā vēsta ziņu aģentūra CTK, Olomoucas tiesa uzbrukumu, kas sākotnēji tika klasificēts kā noziegums ar smagiem miesas bojājumiem, nu jau tiek uzskatīts par plānotu laupīšanu, kā rezultātā ļaundarim piešķirts garāks cietumsods nekā tas bija iepriekš.

Kvitova šajā uzbrukumā guva nopietnu rokas traumu, bet spēja atveseļoties un atgriezties WTA tūrē, šobrīd ieņemot septīto pozīciju rangā.

Tikmēr laikraksts "MF Dnes" ziņo, ka sportistei Prostejovas pilsētā piederošais dzīvoklis, kurā arī notika uzbrukums, nu jau ir izlikts pārdošanā.

Kvitova 2011. un 2014.gadā triumfēja Vimbldonas čempionātā. Karjeras laikā viņa uzvarējusi 27 WTA turnīros.

2019.gadā tenisistei teju vai pēc piecu gadu pārtraukuma izdevās sasniegt "Grand Slam" turnīra finālu, taču viņa Austrālijas atklātā čempionāta titulmačā piekāpās japānietei Naomi Osakai.

Izmantotie resursi:
LETA