Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Spēkavīru sacensības pirmo reizi notiks Lielvārdē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Spēkavīru sacensības pirmo reizi notiks Lielvārdē
Publicitātes foto

Lielvārdes novada svētku laikā šonedēļ, 29. jūlijā, no pulksten 15.30 līdz 19.30 Lielvārdē, Rembates parkā (pie kultūras nama "Lielvārde"), iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būs iespēja vērot "Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta ceturtā posma sacensības.

Savu spēku un varēšanas robežas Lielvārdē demonstrēs Latvijas stiprākie vīri, cilājot neiedomājamus smagumus. Sacensības solās būt sīvas, jo katra čempionāta dalībnieka mērķis ir iegūt pēc iespējas lielāku punktu skaitu, lai superfinālā, kas norisināsies 9. septembrī Rīgā, cīnītos par "Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta 2017. gada spēcīgākā vīra titulu.

Kā ierasts, atlētiem būs jāmērojas spēkiem dažādās disciplīnās. Pirmā no tām būs "RERE Grupas nēši", kurā, spēkavīriem uz pleciem nesot nēšus, divreiz jāmēro 20 metru garā distance, jāceļ "Husqvarna baļķis" uz reižu skaitu un jātur "Labietis mašīna" uz laiku. Lielvārdiešiem tiks sniegta vienreizēja iespēja vērot līdz šim "Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionātā vēl nebijušu vingrinājumu - "Ferratum Bank seifa stumšanu" 25 metrus garā distancē un "Darba drošības centra pulksteni", kā arī tradicionālo spēkavīru sacensību vingrinājumu "Betsafe Atlanta akmeņi".

"Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta ceturtajā posmā norisināsies ne vien cīņa starp spēkavīriem, kuru vērot klātienē aicināti visi interesenti, bet arī izklaidējošas aktivitātes. Piemēram, iespēja izmēģināt savus spēkus kādā no vingrinājumiem vai aci pret aci satikties ar Latvijas spēcīgākajiem vīriem, lai vienotos kopīgai šī mirkļa iemūžināšanai fotogrāfijā.

Šogad "Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta sezona aizsākās 11. jūnijā Daugavpilī, kur tika atklāts septiņu posmu turpinājums visas vasaras garumā. Nākamie posmi norisināsies 5. augustā Ventspilī un 18. augustā Preiļos, bet lielais superfināls, kurā noskaidros 2017. gada "Betsafe" Latvijas spēkavīra čempionāta uzvarētāju, paredzēts 9. septembrī Rīgā.

Vairāk informācijas mājaslapā: Latvijas spēkavīru čempionāts 2017

"Betsafe" Latvijas Spēkavīru čempionāta ģenerālsponsors - "Betsafe". Atbalsta: "Husqvarna", "Latvijas Nafta", "FerratumBank", "RERE Grupa", "Darba drošības centrs", "Labietis" un SIA "Nippon Auto". Informē radio - "Star FM" un RĪGATV 24.

Informāciju sagatavoja: Kitija Ločmele,
Biedrības "Stiprinieku republika" sabiedrisko attiecību, mārketinga projektu vadītāja