Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:229, Did:0, useCase: 3

Svarcēlājs Ivanovs sestais Eiropas čempionāta B grupā

Jānis Pārums

Latvijas svarcēlājs Artjoms Ivanovs, kurš startē svara kategorijā virs 105 kilogramiem, svētdienas rītā Eiropas čempionāta B grupā divcīņas summā (raušana + grūšana) izcīnīja sesto vietu.

Raušanā Ivanovs tikai ar otro mēģinājumu pacēla 150 kilogramus smago stieni, bet 155 kilogramus pacelt neizdevās, tādejādi Latvijas svarcēlājs pirmajā disciplīnā ieņēma desmito vietu.

Grūšanā Ivanovs bija krietni pārliecinošāks – pacelti gan 180, gan 185, gan 190 kilogrami. Sestā vieta gan grūšanā, gan divcīņas summā (340 kilogrami). Tiesa, līderis pēc raušanas vācietis Aleksejs Prohorovs savainojuma dēļ izstājās un grūšanā nepiedalījās, bet vēl viens no vadošajiem sportistiem, albānis Isa Bala (trešajā pozīcijā pēc raušanas) grūšanā trīsreiz nespēja pacelt 196 kilogramus un palika bez rezultāta.

Šodien no plkst. 15:30 notiks A jeb spēcīgākās grupas sacensības, kurās tiks noskaidrots Eiropas čempions svarā virs 105 kilogramiem. Ja vien neviens no A grupas dalībniekiem nepaliks bez rezultāta vai neizstāsies Ivanovs ierindosies 16.vietā 23 dalībnieku konkurencē.

Jāatgādina, ka savainojuma dēļ karjeru beidzis Viktors Ščerbatihs, kurš arī startēja virs 105 kilogramiem. Pēcpusdienas sacensībās, kas tiks demonstrētas arī kanālā "Eurosport" galvenie favorīti būs olimpiskais čempions, vācietis Matiass Šteiners, kā arī krievi Andrejs Kozlovs un Ruslans Albegovs.

Jau ziņots, ka sestdien Artūrs Plēsnieks svarā līdz 105 kilogramiem izcīnīja augsto piekto vietu, savukārt Oksana Mihailova svarā līdz 63 kilogramiem ceturtie ierindojās 15.vietā.

Izmantotie resursi:
iwf.com

     [+] [-]

, 2012-04-15 16:38, pirms 12 gadiem
Ogre ftw!