Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Treneri atlaiž pēc uzvaras ar 27:0

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Treneri atlaiž pēc uzvaras ar 27:0
Foto: ilovepalermocalcio.com

Itālijas futbola junioru komandas Groseto "Invictasauro" galvenais treneris Masimiliano Ričīni atlaists par to, ka pretinieki tika sagrauti ar 27:0. Tik graujoša uzvara esot bijis slikts piemērs bērniem un necieņa pret pretiniekiem.

"Bijām šokēti, kad uzzinājām, ka mūsu junioru komanda ar 27:0 sagrāva "Marina Calcio", vienību," teica uzvarētāju kluba prezidents Paolo Brogelli. "Jaunatnes futbola vērtības nav savienojamas ar tādām lietām. Pretinieks ir jāciena vienmēr, bet šoreiz tas nenotika. Kā prezidents ļoti atvainojos "Marina" klubam. Mūsu treneriem ir pienākums trenēt jaunos spēlētājus, bet galvenais - izglītot viņus. Mūsu kluba vadība vienbalsīgi nolēma atlaist treneri Ričīni."

Atlaistais treneris Masimiliano Ričīni: "Ko man vajadzēja darīt? Palūgt maniem zēniem ļaut pretiniekiem gūt vārtus? Būtu daudz apkaunojošāk, ja mēs vienkārši ripinātu bumbu un pārstātu spēlēt. Pēc pirmajām 10 minūtēm jau bija 6:0. Pārtraukumā prasīju pretinieku komandas trenerim, vai mums vajadzētu pārtraukt spēli. Viņš lūdza, lai mēs turpinām. Un mēs to izdarījām. Tas ir tas, kas mums būtu jādara futbolā. Ikviens, kurš šajā sakarā saka ko citu, ir liekulis. Zinu, ka klubam būs sanāksme, zēni un viņu vecāki būs tur, lai pārliecinātu prezidentu mainīt lēmumu."

Izmantotie resursi:
La Repubblica / football-italia.net

  +1 [+] [-]

, 2019-11-19 23:52, pirms 4 gadiem
Kaut kāds murgs. Arī bērnībā esam tikuši vazāti ar 0:12+ un ar tādu pašu rezultātu esam vazājuši citas komandas. Tāda dzīve, neko darīt.

  +3 [+] [-]

, 2019-11-20 09:37, pirms 4 gadiem
Savā laikā jaunatnes līgā basī bija tādas cietās drātes, kādas mūsdienās laikam nav pieredzētas. Nu nevar lauku reģioni konkurēt 5 cilvēku sastāvā, pret lielajām sporta skolām. Loģiski, ka būs pārsvars.. Nevienu morāli tas negrāva, stiprākie gāja uz priekšu.

  +8 [+] [-]

, 2019-11-20 12:39, pirms 4 gadiem
Man futenē bērnībā vienā no pirmajiem turnīriem pēc treniņu uzsākšanas, turklāt vārtos stāvot, vienreiz sanāca pakāst 0:18. To zaudējumu atcerējos visu turpmāko laiku un tas kalpoja par motivāciju trenēties. Varbūt kādam tas liek vienkārši mest futbolu pie malas, bet retajam. Diezgan stulbs vadības lēmums. Manuprāt, necieņa tieši ir spēlēt ar pusspēku.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-20 12:54, pirms 4 gadiem
tādus pretiniekus vajag pazemot tik stipri, lai viņi sāk trēnēties un augt morāli un fiziski.

     [+] [-]

, 2019-11-20 12:56, pirms 4 gadiem
Muļķīgs lēmums atlaist treneri. Ja nu kādam no pretinieku komandas radās kompleksi pēc šādas spēles, tad lai labāk liek sportu pie malas.

  +5 [+] [-]

, 2019-11-20 13:48, pirms 4 gadiem
Te nu var piekrist kolēģiem komentētājiem, ka liberālisms ir drusku aizgājis par tālu... pieaugušie var saprast robežu starp uzvaru un pretinieka pazemošanu, bet bērniem ir jāļauj spēlēt, nevis jāsaka - šitie ir vāji,
nesitiet vārtos, lūdzu...

  -2 [+] [-]

, 2019-11-20 17:33, pirms 4 gadiem
skrusts rakstīja: Te nu var piekrist kolēģiem komentētājiem, ka liberālisms ir drusku aizgājis par tālu... pieaugušie var saprast robežu starp uzvaru un pretinieka pazemošanu, bet bērniem ir jāļauj spēlēt, nevis jāsaka - šitie ir vāji,
nesitiet vārtos, lūdzu...
kāds sakars ar liberālismu atkal??

  +1 [+] [-]

, 2019-11-20 21:29, pirms 4 gadiem
Uz puslaukuma lidz u12 vecumam(ieskaitot)divciparu skaitla rezultati ir ierasta lieta...
Spelejot 7pret 7 vai 8pret 8 (5metru platajiem vartiem 60mreiz 40m laukums)Rezultavitate ir augstaka neka 11pret11..Tapec ja pretinieks ir daudz vajaks mierigi var padsmit un vairak vartus iesist.
Treneris darija ko vareja.Partraukuma uzjautaja vai partraucam spelet?Pretinieku treneris nolema turpinat.Ko vinam bija darit???Speciali uzlaist uz laukuma par 1 vai 2 speletajiem mazak neka tas ir pretiniekiem??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja