Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Rosbergs oficiāli ielūdz Fetelu uz "Mercedes" izjautāšanu

Juris Grīns
Juris Grīns

Rosbergs oficiāli ielūdz Fetelu uz "Mercedes" izjautāšanu
Rosbergs un Fetels pēc finiša Melburnā
Foto: Digitale/Scanpix

Niko Rosbergs uzaicinājis Sebastianu Fetelu uz "Mercedes" boksiem, lai "Ferrari" pilots varētu izpētīt, kāpēc vācu komandas mašīnas otro F1 sezonu pēc kārtas ir tik ātras.

Austrālijas "Grand Prix" izcīņā "Mercedes" piloti guva pārliecinošu dubultuzvaru, pirmajā vietā finišējot pagājušās sezonas čempionam Luisam Hamiltonam, kamēr otro vietu guva Rosbergs. Savukārt "Ferrari" komandu pārstāvošais Fetels ieguva trešo vietu.

Pēcsacīkstes preses konferencē otrās un trešās vietas ieguvēji sāka jokot par to, kā cīņu padarīt vienlīdzīgāku. Fetela ieteikums bija ļaut citiem palūkoties tuvāk uz "Mercedes" tehniskajiem risinājumiem.

"Pirmais ieteikums, ja vien jums nekas nav pretī, es domāju, ka Malaizijā jums vajadzētu savu garāžu atvērt publiskai apskatei, lai tajā var ielūkoties ikvien," sacīja Fetels. "Nē? Es jokoju!"

Rosbergs uz to atbildēja: "Tu vari atnākt, ja vēlies. Mēs tevi varam uzaicināt."

Otrdien Rosbergs ar "Twitter" starpniecību Fetelu uz "Mercedes" komandu jau uzaicināja oficiāli.

"Es runāju ar Toto Volvu un Pediju Lavu par ielūgumu Sebasianam un viņiem pret to nav iebuldumu," vienā no "Twitter" ierakstiem raksta Rosbergs, otro jau veltot Fetelam. "Dārgais Seb, šis ir oficiāls ielūgums uz mūsu izjautāšanu piektdien plkst. 16:00 Sepangā. Uz tikšanos tur, neaizmirsti savu datoru!"

Malaizijas "Grand Prix" notiks nākošās nedēļas nogalē, no 27. līdz 29. martam.

Izmantotie resursi:
motorsport.com

 +10 [+] [-]

, 2015-03-18 09:10, pirms 9 gadiem
"Notebook" šajā gadījumā visdrīzāk ir domāts nevis dators, bet gan piezīmju klade.
Slēpts komentārs: Krisons_bez_olām2

  +3 [+] [-]

, 2015-03-18 11:11, pirms 9 gadiem
Notebook nekad nebūs planšetdators (tablet). Pilnībā piekrītu Mongo - notebook nav jātulko kā "piezīmjdators" vai "dators", bet pamatnozīmē - "piezīmju grāmata/klade" vai vienkārši "piezīmes".

  +1 [+] [-]

, 2015-03-20 14:49, pirms 9 gadiem
Pajokojās Rosbergs, sak, Sebam jau var rādīt, tas jau...