Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 0

Video: Nalbandjans savaino līnijtiesnesi un saņem diskvalifikāciju

Šodien Londonas ATP turnīra fināls starp argentīnieti Davidu Nalbandjanu un Marinu Čiliču tika pārtraukts otrajā setā, kad tiesnesis diskvalificēja Argentīnas tenisistu. Viņš pēc zaudētas izspēles iespēra pa reklāmas stendu un savainoja vienu no mača arbitriem.
Vērtējums:

Vai bija jāpiespriež diskvalifikācija?

  • 454

  • 261


  +3 [+] [-]

, 2012-06-17 18:47, pirms 7 gadiem
Nalbis jau redzēja kur sit, laikam domāja, ka tas niecīgais Nike reklāmas plakāts ir ierakts kortā... Iespējams, ka tās bija dusmas pret Nike

  -1 [+] [-]

, 2012-06-17 19:19, pirms 7 gadiem
Stulbi jau izdarīja, bet nu diskābeli varēja dod pēc turnīra, kautkādu naudiņu, bet nē nav rezerves tiesneša, bet īsti nezinu arī noteikumusun nolikumu, kā ir.

  +3 [+] [-]

, 2012-06-17 20:13, pirms 7 gadiem
Kāpēc jādiskvalificē? Viņs ne jau speciāli gribēja opi savainot, atvainojās tak arī. Tad jau tie, kas nejauši ar bumbiņu ieplēš pa tiesnešiem arī ir jādiskvalificē.

  +9 [+] [-]

, 2012-06-17 20:28, pirms 7 gadiem
Nākamreiz padomās, kur sit.

  +3 [+] [-]

, 2012-06-17 20:28, pirms 7 gadiem
diskvalifikācija finālā kas var būt vēl nepatīkamāk

  +8 [+] [-]

, 2012-06-17 20:55, pirms 7 gadiem
Pēc diskābeles varēja iespert nākamajam nike reklāmas stendam!

  -4 [+] [-]

, 2012-06-17 21:25, pirms 7 gadiem
Ko lai saka... Idiots!
Kas tas pa jautājumu, vai bija jādod diskvalifikācija?
Es pats spēlēju tenisu, un šis nav cienīgi šim sporta veidam, es tieneša vietā ne tikai dq iedotu.
Es domāju, ja viņš būtu līnijtieneša vietā, viņš sāktu bļaut un stresot...

  +5 [+] [-]

, 2012-06-17 23:49, pirms 7 gadiem
RaitisM_ rakstīja: Ko lai saka... Idiots!
Kas tas pa jautājumu, vai bija jādod diskvalifikācija?
Es pats spēlēju tenisu, un šis nav cienīgi šim sporta veidam, es tieneša vietā ne tikai dq iedotu.
Es domāju, ja viņš būtu līnijtieneša vietā, viņš sāktu bļaut un stresot...
Ko tad tu iedotu ?
Slēpts komentārs: svokasi

  +5 [+] [-]

, 2012-06-18 01:23, pirms 7 gadiem
dzivis rakstīja: Stulbi jau izdarīja, bet nu diskābeli varēja dod pēc turnīra, kautkādu naudiņu, bet nē nav rezerves tiesneša, bet īsti nezinu arī noteikumusun nolikumu, kā ir.
Pilniigi piekriitu, pilniiga diskvalifikaacija ir par bargu. Ne jau speciaali vinsh tiesnesim speera, un paraadijaa aciimredzamu nozheelu par padariito.
Manupraat Sereenas draudi iegruust bumbinju riiklee mazajai kiinieshu tiesnesei ir krietni nesportiskaaks gaajiens.

  +9 [+] [-]

, 2012-06-18 09:13, pirms 7 gadiem
nonjeema visus reitinga punktus un sapelniito naudinju par nedeelju.. taa ka pietiekami Nalbis ieberzaas..

  +5 [+] [-]

, 2012-06-18 10:13, pirms 7 gadiem
Khe khe nekas džeks nākošreiz padomās divreiz pirms kaut ko tādu dara, a tagad izčakarēja sevi pašu, sasita tiesnesim kāju, Čiličs vinnēja galīgi ne veidā kā būtu to vēlējies un vesels bars skatītāju krietni aplauzās.
Bija mums reiz sētas basītī ekspansīvs džeks, kurš pēc neveiksmīgas epizodes spēra bumbu no visa spēka un trāpīja otram džekam pa saulīti, tas nabags salocījās un labu brīdi bija ne sevī. Tādus pārāk emocionālus džekus, kas emocijas izgāž uz citiem, vajag ārstēt ar DSQ un naudas sodiem.
Slēpts komentārs: espozito79

  -4 [+] [-]

, 2012-06-18 15:41, pirms 7 gadiem
Jā, atņēma naudu, punktus un matus arī it kā nogrieza

  -2 [+] [-]

, 2012-06-18 17:36, pirms 7 gadiem
duraks ,tadam idiotam nav vietas laukuma

  +4 [+] [-]

, 2012-06-18 18:37, pirms 7 gadiem
Patiesiba ir tāda, viņš netīšām

     [+] [-]

, 2012-06-19 02:28, pirms 7 gadiem
nu sorry,ķipa jums nevienam nav gadījies dusmās iemaukt kur nevajag,es tā pat esu caurumu sienā izsitis,tikai reakcija nepatika,būtu uzreiz gājis atvainoties nekādu problēmu nebūtu

     [+] [-]

, 2012-06-19 23:40, pirms 7 gadiem
siruan rakstīja: Nalbis jau redzēja kur sit, laikam domāja, ka tas niecīgais Nike reklāmas plakāts ir ierakts kortā... Iespējams, ka tās bija dusmas pret Nike
dievietēm ir bīstami sist!!!

     [+] [-]

, 2012-06-20 19:52, pirms 6 gadiem
siruan rakstīja: Nalbis jau redzēja kur sit, laikam domāja, ka tas niecīgais Nike reklāmas plakāts ir ierakts kortā... Iespējams, ka tās bija dusmas pret Nike
Tā varētu iztēloties, ja nekā nezin par naidigumu un karu starp Argentinu un Angliju

     [+] [-]

, 2012-06-21 23:00, pirms 6 gadiem
principā urla
Tev nebūs sist pa nike

     [+] [-]

, 2012-06-25 13:47, pirms 6 gadiem
Parak bargs dizskabelis

     [+] [-]

, 2012-06-25 13:49, pirms 6 gadiem
Pareizi darija. ;D

     [+] [-]

, 2012-06-25 14:03, pirms 6 gadiem
sasperjods rakstīja: principā urla
Tev nebūs sist pa nike
Nike ir reku.
';

     [+] [-]

, 2012-06-25 21:30, pirms 6 gadiem
Līnijtiesnešiem jāsēž tādā attālumā lai netraucētu uzņemt jebkuru pretinieka sisto bumbu. Korta administrācijai tas ir jānodrošina !