Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:110, Did:0, useCase: 3

Rīgā notiks Eiropas čempionāta posms snūkerā ar elites spēlētāju līdzdalību

Rolands Eliņš

Rīgā notiks Eiropas čempionāta posms snūkerā ar elites spēlētāju līdzdalību
Publicitātes foto

Latvijas Republikas Biljarda Federācija(LRBF) ir ieguvusi tiesības rīkot "WorldSnooker PTC" Eiropas čempionāta tūres posmu "RigaOpen" profesionāļiem snūkerā Rīgā no 7. augusta līdz 10. augustam. Par čempionāta rīkošanas vietu ir izvēlēta un apstiprināta „Arēna Rīga”.

Latvijas Republikas Biljarda Federācijas valdes loceklis Jurijs Rjazanskis uzsver: „Tas ir unikāls gadījums, ka šī sporta veida vēsturē Latvijai tiek piešķirta iespēja pirmo reizi rīkot Eiropas čempionātu tūres posmu profesionāļiem snūkerā. Līgums paredz sadarbību uz vismaz trim gadiem, LRBF pienākums ir šo pasākumu novadīt augstākajā līmenī, tāpēc tā ir arī liela atbildība pret "WorldSnooker". Vēl tikai piecām Eiropas valstīm ir piešķirts gods rīkot šos Eiropas tūres čempionātus. Esam gandarīti par mums izrādīto uzticību, vēl jo vairāk tāpēc, ka čempionāts šogad norisināsies Rīga 2014 Eiropas galvaspilsētas ietvaros!”

PTC Eiropas čempionāta tūres posmi snūkerā ietilpst Pasaules Profesionālā Biljarda un Snūkera Asociācijas (WPBSA) rīkotajos turnīros. Katrā turnīra posmā piedalās kopā 128 sportisti-profesionāļi, kā arī papildus sportisti-amatieri atlases spēlēs. Eiropas čempionāta tūrē snūkerā Rīgā paredzēts, ka piedalīsies tādi elites spēlētāji kā Ronijs O`Salivans, Nīls Robertsons, Marks Selbijs, Džads Tramps, Džons Higinss, Marks Viljamss, Džo Perijs un slavenie Ķīnas spēlētāji Dings Junhuī, Marko Fu u.c.

Tiešraides televīzijā nodrošinās TV kompānijas Eurosport, BBC Sport, Ķīnas vadošās sporta televīzijas, Austrālijas, Honkongas, Dubajas TV, kopā 3 dienās tiks nodrošinātas 40 stundas TV tiešraides visā pasaulē.
WorldSnooker PTC Eiropas čempionāta snūkerā tūres posmu pārraida tiešajā ēterā vairāk kā 68 valstīs, t.sk. internetā caur "worldsnooker.com" saitu, "facebook", "twitter" kontiem. Pateicoties pārraidēm no Eurosport, tiek uzrunāta auditorija, kura pārsniedz 122 miljonus skatītājus.

LRBF sadarbības partneris Sia „AdviserUnion” komunikācijās ar medijiem un sponsoriem valdes loceklis Ralfs Minkevičs atzīmē ka „LRBF jau ir pieredze šāda mēroga pasākumu organizēšanā kopš 1999.gada. Pēdējie nozīmīgākie pasākumi ir:

2012.gada jūnijā LRBF organizēja Eiropas čempionātu snūkerā, kas norisinājās no 4.jūnija līdz 14.jūnijam Daugavpilī. Čempionātā piedalījās labākie 160 sportisti no 31 valsts. Latvijas sportiste Tatjana Vasiļjeva pirmo reizi Latvijas biljarda sporta vēsturē izcīnīja zelta medaļu un Eiropas čempiones titulu.

2013.gada decembrī LRBF organizēja Pasaules čempionātu snūkerā amatieriem, kas nosirsinājās no 2013. gada 27. novembra līdz 08. decembrim Daugavpilī, Daugavpils Olimpiskajā centrā. Pasākums kopā pulcēja vairāk nekā 200 spēlētājus no 60 pasaules valstīm.

Aicinām kļūt par sponsoru un atbalstīt PTC Eiropas čempionāta tūres posmu snūkerā Rīgā organizēšanu un iegūt tiesības sava brenda pārstāvēšanai. Eiropas tūres ģenerālsponsoram tiek piedāvāta plaša brenda pārstāvēšana turnīra laikā lielākajos Pasaules sporta kanālos.”

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Republikas Biljarda Federācija
LRBF » Latvijas Republikas Biljarda...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-03-09 17:46, pirms 10 gadiem
super, loti ceru ka bus ari ronijs, noteikti jaiet klatiene just lidzi sim snukera genijam!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-03-09 17:53, pirms 10 gadiem
Izklausas pec 1. aprila joka.
Bet ja nopietni, tad tas ir liels sasniegums prieks Latvijas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-03-09 18:07, pirms 10 gadiem
Grūti noticēt , ka tādi meistari būs Rīgā.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-09 18:11, pirms 10 gadiem
oho, Raķete būs viens no slavenākajiem pasaules sportistiem, kas viesojušies arēnā Rīga!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-09 18:18, pirms 10 gadiem
Nu ar Roniju, kā ar bitēm - nekad neko nevar zināt. Bet ceram, ļoti ceram, ka atbrauks. Tik un tā - viens no top š.g. sporta notikumiem Latvijā.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-09 18:24, pirms 10 gadiem
wow, Arēnā! kruta! Pirms Starejablonkiem būs apmeklējams pasākums! Un pie tam agujennais sastāvs, ja kaut puse no izceltajiem atbrauks!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-09 19:43, pirms 10 gadiem
Neticams notikums! Gribēsies redzēt, kaut ja godīgi, vislabāk var sekot līdzi visām niansēm Eirosportā. Ceru, ka atradīsies žurnālisti, kas prot uztaisīt plašākus rakstus. Un SC sāks vairāk sekot līdzi snukeram.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-10 08:14, pirms 10 gadiem
Autors laikam preses relīzi pārspiedis. Žēl, ka Ronijs parasti ignorē turnīrus ārpus UK, tā ka pieminēt viņu kā eventuālu dalībnieku ir drusku pārsteidzīgi

     [+] [-]

, 2014-03-10 09:56, pirms 10 gadiem
Mukurs rakstīja: Autors laikam preses relīzi pārspiedis. Žēl, ka Ronijs parasti ignorē turnīrus ārpus UK, tā ka pieminēt viņu kā eventuālu dalībnieku ir drusku pārsteidzīgi
Pārsteidzīgi ir arī apgalvot, ka Ronijs nebūs!

kas attiecas uz pašu pasākumu un prognozēto dalībnieku sarakstu - fantastiski, ka kas šāds var notikt Latvijā. salīdzinājumam - tas būtu līdzīgi, ja Arēnā tiktu aizvadīts NBA regulārā sezonas mačs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-03-10 11:28, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: Pārsteidzīgi ir arī apgalvot, ka Ronijs nebūs!

kas attiecas uz pašu pasākumu un prognozēto dalībnieku sarakstu - fantastiski, ka kas šāds var notikt Latvijā. salīdzinājumam - tas būtu līdzīgi, ja Arēnā tiktu aizvadīts NBA regulārā sezonas mačs.
Nevajag jau pārspīlēt salīdzinot basketbolu ar snūkeru.

     [+] [-]

, 2014-05-05 14:08, pirms 10 gadiem
Nevienu neinteresē Ronijs ,galvenais ka būs Tramps . Vai nevar nomainīt komentētāju- pilnīgs auns sinicins...

     [+] [-]

, 2014-05-05 15:15, pirms 10 gadiem
dale rakstīja: Mihaela Tabb ar būs?
Kas Tu seksuāli neapmierināts esi ...būs tak Robertsons...

     [+] [-]

, 2014-09-11 22:34, pirms 10 gadiem
Piedāvājam visā Latvijā konsultēt vecākus, skolas, pašvaldības, klubus par bērnu un jauniešu apmācību un attīstību visu veidu Biljardā!
Cue Sport LV sadarbojas ar sertificētiem snukera un pool spēles treneriem.
Konsultējam biljarda zāles iekārtošanā, pareiza inventāra izvēlē, iegādē, uzstādīšanā!

Jūsu,

Cue Sport LV
Cue Sport LV - viss biljardam: biljarda kijas,...