Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Latvijas Skvoša federāciju turpmāk vadīs Māris Macijevskis

Rolands Eliņš

Latvijas Skvoša federāciju turpmāk vadīs Māris Macijevskis
Māris Macijevskis. Foto: Squash.lv

Latvijas skvoša federāciju (LSF) vismaz turpmākos trīs gadus vadīs augsto tehnoloģiju uzņēmuma AS "HansaMatrix" valdes loceklis, finanšu direktors un aktīvs skvoša spēlētājs Māris Macijevskis, kurš šajā amatā nomainīs Raivi Lucijanovu, kurš LSF vadīja divus pilnvaru termiņus, kopš 2013. gada.

Šā gada 10. novembrī notikušajā LSF biedru un valdes kopsapulcē Raivis Lucijanovs nolika savas pilnvaras valdē tāpat kā vēl divi valdes locekļi - Ilze Pāvulāne un Ginta Krūkle. Valdē tika ievēlēti Māris Macijevskis, kā arī mārketinga speciālists un uzņēmējs Ivars Bērziņš un juriste Edīte Masaļska, savukārt pārvēlēti tika trīs valdes locekļi - uzņēmējs Dimitrijs Bekasovs, žurnāliste Baiba Lulle un IT speciālists Ēriks Tikaiže.

Māri Macijevski jaunā valde uz šo amatu atbalstīja vienprātīgi.

Māris Macijevskis iepriekš strādājis dažādos amatos Latvijas komercbankās, pēdējos gados bijis atbildīgs par lielo uzņēmumu apkalpošanu. Skvošu jaunais LSF vadītājs spēlē astoņus gadus, šogad Latvijas čempionātā ieguva 15.vietu vīriešu elites grupā, savukārt senioru +35 grupā - 3.vietu. Māris Macijevskis ir arī aktīvs skrējējs - pievarēti daudzi pusmaratoni un viens maratons.

Novērtējot iepriekšējās valdes paveikto skvoša attīstībā Latvijā, Māris Macijevskis sola turpināt līdzšinējās iniciatīvas un aktivizēt darbu prioritārajos virzienos. Tuvākajā laikā kopā ar jauno valdi tiks izstrādāta un ar LSF biedriem saskaņota skvoša attīstības stratēģija turpmākajiem trīs gadiem, kas ir jaunās valdes pilnvaru laiks.

"Viena no prioritātēm būs jauniešu skvoša attīstīšana, kas nodrošinātu paaudžu maiņu un skvoša ilgtermiņa attīstību. Tāpat plānots strādāt pie iniciatīvām, kas attīstītu skvošu reģionos (kur pieejami korti), skvoša treneru pieejamību, augsto sasniegumu skvošu, atbalstītu un organizētu sacensības dažādu grupu spēlētājiem un popularizētu skvošu Latvijā. Plānots arī aktivizēt sadarbību ar atbalstītājiem un partneriem gan valsts, gan pašvaldību, gan privātā sektora līmenī ar mērķi paplašināt iespējas LSF iniciatīvu realizēšanai. LSF valde labprāt uzklausīs un iespēju robežās realizēs skvoša aktīvistu priekšlikumus skvoša attīstībai Latvijā," par savu nākotnes redzējumu informē Māris Macijevskis.

"Es ticu, ka skvošs Latvijā var ilgtermiņā kļūt par ļoti populāru sporta veidu visai ģimenei, jo tas ir ne tikai viens no aizraujošākajiem, azartiskākajiem sporta veidiem, bet arī veselīgākais, kā to, vērtējot vairākus kritērijus, pētījumā atzinis ietekmīgais žurnāls "Forbes"," optimistisks ir jaunais LSF valdes priekšsēdētājs.

Izmantotie resursi:
ZIŅAS / Latvijas Skvoša federāciju vadīs Māris...