Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:105, Did:0, useCase: 3

Skvošiste Mackeviča neiekļūst Eiropas čempionāta astotniekā

Ints Megnis
Ints Megnis

Skvošiste Mackeviča neiekļūst Eiropas čempionāta astotniekā
Ineta Mackeviča. Foto no sportistes Facebook profila

Latvijas vienīgā profesionālā skvoša spēlētāja Ineta Mackeviča trešdien zaudēja Eiropas individuālā čempionāta astotdaļfinālā un šogad nespēja sasnieg labāko astotnieku.

Mackeviča sacensību pirmajā kārtā ar 11:1, 11:4, 11:3 bez problēmām pieveica rumānieti Konsmariju Radulesku, bet pāris stundu vēlāk astotdaļfinālā ar 16:14, 6:11, 6:11, 9:11 zaudēja Kristinai Gomesai no Spānijas, kura sacensībās izlikta ar 9./16. numuru, bet pasaules rangā atrodas 77. pozīcijā.

Tikmēr Mackeviča turnīrā izsēta ar 5./8. numuru, bet pasaules rangā ieņem 61. vietu.

Turpinājumā Latvijas sportisti gaidīs cīņa par 9.-16. vietu, ceturtdaļfinālā spēkojoties ar vācieti Saskiju Beinhardu, kurai piešķirts 9./16. numurs.

Pērn Mackeviča Eiropas individuālajā čempionātā, kas tradicionāli atklāj sezonu, pirmoreiz sasniedza ceturtdaļfinālu un sacensības noslēdza kā astotā.