Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Tour de France" uzvarētāja tēvs: "Ja Vinčenco būs lietojis dopingu, izraušu viņam acis!"

"Tour de France" uzvarētāja tēvs: "Ja Vinčenco būs lietojis dopingu, izraušu viņam acis!"
Vinčenco Nibali
Foto: SIPA/Scanpix

2014.gada "Tour de France" uzvarētāja Vinčenco Nibali tēvs Salvatore intervijā franču "Le JDD" atzinis, ka viņa dēla panākumiem līdzi sekojuši teju visi Sardīnijas pilsētas Mesinas iedzīvotāji, taču gadījumā, ja Vinčenco būs lietojis dopingu uzvaras izcīnīšanai, Salvatore ir gatavs izraut acis par tādu rīcību.

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar Itālijas sportista Vinčenco Nibali uzvaru noslēdzās 2014.gada "Tour de France" daudzdienu velobrauciens. Viņa sekmēm līdzi sekoja arī visa ģimene, tās vidū tēvs Salvatore Nibali, kurš atzina, ka gadījumā, ja dēls būs uzvarējis ar dopinga palīdzību, pats personīgi izraušot acis "Tour de France" uzvarētājam.

"Runas par "Astana" un dopingu ir jau daudzus gadus. Zinu, ka tagad šajā jomā ir ļoti strikti noteikumi. Vinčenco man pats teica, ka šogad ir visvairāk dopinga pārbaužu. Ja viņš uzvarētu, pateicoties neatļautajām vielām, Mesinā viņš vairs savu kāju nespertu. Es viņu nosistu paša rokām, bet pirms tam izrautu acis," emocionāls bija Vinčenco Nibali tēvs Salvatore. Jāpiebilst, ka "Astana" komandas vadītājs ir bijušais Kazahstānas riteņbraucējs Aleksandrs Vinokurovs, kuram savulaik pašam bija problēmas ar aizliegto vielu lietošanu.

S.Nibali intervijā "Le JDD" arī atklāja, ka Sardīnijas pilsētā Mesinā (kur viņš dzīvo) teju visi ir sekojuši V.Nibali gaitām – "Astana" riteņbraucējs kļuva par pirmo Itālijas sportistu kopš 1998.gada un leģendārā Marko Pantāni laikiem, kurš kļuva par "Tour de France" uzvarētāju. Pantāni savulaik bija elks arī pašam Vinčenco, un pāragrā riteņbraucēja nāve 2004.gadā satrieca arī Nibali.

Izmantotie resursi:
Actualité du jour en direct, politique,...

     [+] [-]

, 2014-07-30 12:45, pirms 10 gadiem
tēvs ar putniem

     [+] [-]

, 2014-07-30 13:05, pirms 10 gadiem
Lieto jau viņi visi, bet soda tik tos kurus pieķer...

  +2 [+] [-]

, 2014-07-31 09:11, pirms 10 gadiem
Ja visiem būtu tādi tēvi, tad sanāktu riktīgs aklo brauciens

     [+] [-]

, 2014-07-31 13:55, pirms 10 gadiem
Alberts_2001 rakstīja: Ja visiem būtu tādi tēvi, tad sanāktu riktīgs aklo brauciens