Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Lendiss turpina apgalvot, ka Ārmstrongs lietojis dopingu

Lendiss turpina apgalvot, ka Ārmstrongs lietojis dopingu
Floids Lendiss
Foto: AP/Scanpix

Bijušais riteņbraucējs Floids Lendiss, kurš tika pieķerts dopinga lietošanā pēc uzvaras ''Tour de France'' laikā, kārtējo reizi apgalvojis, ka Lenss Ārmstrongs arī savas karjeras laikā lietojis dopingu.

Floids Lendiss 2006.gadā uzvarēja ''Tour de France'', taču vēlāk tika pieķerts dopinga lietošanā, ko gan pats sportists ilgu laiku neatzina. Vēlāk sportistam tika atņemta uzvara ''Tour de France''. Pats Lendiss jau vairākas reizes publiski atzinis, ka septiņkārtējais ''Tour de France'' uzvarētājs Lenss Ārmstrongs arī lietojis dopingu. Šīs ziņas Ārmstrongs, kurš pēc šī ''Tour de France'' pametīs riteņbraukšanu, noliedzis.

Kārtējo reizi Lendiss vienā no intervijām atzinis, ka redzējis Lensu Ārmstrongu, lietojot dopingu: ''Nestāstīšu visas detaļas, kā tas notika, taču varu apgalvot, ka Lenss Ārmstrongs ir lietojis dopingu. Ja es to saku par Ārmstrongu, tad tas ir pierādījums tam, ka riteņbraukšanā ir problēmas ar šī sporta sistēmu. Kādā brīdī cilvēkiem jāpasaka saviem bērniem, ka Ziemassvētku vecītis nav īsts. Man ir jābūt tam cilvēkam šeit, kas to pasaka, bet tas nav reāli. Ārmstrongs deva man testosterona plāksterus, kurus tu uzliec uz kādas no ķermeņa daļām.''

Izmantotie resursi:
The top news headlines on current events from...

  +3 [+] [-]

, 2010-07-24 10:16, pirms 14 gadiem
dzekam sakapis galva

  -1 [+] [-]

, 2010-07-24 10:20, pirms 14 gadiem
Nu, tāda ir dzīve tevi pieķēra, bet Armstrongu- nē!
Nevajadzēja līmēt tos plāksterus

  -1 [+] [-]

, 2010-07-24 10:53, pirms 14 gadiem
It kā jau dopings protams ir pretīga lieta, kas ir jāizskauž, bet nu Lendisa gadījumā kkā stulbi- Džeks tik sēž dīvānā un sauc savus kolēģus...
Mazliet nodevīgi sanāk... (kaut gan pats tam ir piekritis, lai mīkstinātu savējo sodu)

  +3 [+] [-]

, 2010-07-24 10:59, pirms 14 gadiem
Par Ārmstrongu- par 80% esmu pārliecināts, ka viņš arī ir lietojis dopingu- vnk viņa medicīna gāja pa priekšu dopinga atklāšanas metodēm.
Kaut kā pārāk aizdomīgi izskatījās ka daži viņa kolēģi uz kalniem jau kāra mēles ārā, bet viņš ar Robocopa ģīmi tik rukāja.

  +7 [+] [-]

, 2010-07-24 11:14, pirms 14 gadiem
Diemzžēl tas ir sporta veids, kur lieto visi. Dažus noķer, dažus nē.
Un tagad arī parādījĀS INFO , ka petaki mājās atrasti preperāti.
Un cik tūres uzvarētāji ir pieķerti?
Paskatieties kādas slodzes tur jāiznes, tas nav ķermenim iespējams bez "atbalsta"
Un tas manās acīs nenoliek Armstrongu, jo lieto visi un tādi ir spēlē noteikumi. Visa Francijas policija centās šamom pieķert, bet nekā, tātad viss ok.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-24 14:23, pirms 14 gadiem
yuka rakstīja: Par Ārmstrongu- par 80% esmu pārliecināts, ka viņš arī ir lietojis dopingu- vnk viņa medicīna gāja pa priekšu dopinga atklāšanas metodēm.
Kaut kā pārāk aizdomīgi izskatījās ka daži viņa kolēģi uz kalniem jau kāra mēles ārā, bet viņš ar Robocopa ģīmi tik rukāja.
Zini galigi garam tadi izteicieni,80% esmu parliecinats ka Amstrongs lietoja! Bet tad nakoshaja teikuma raksti ka kka aizdomigi ka vinsh Robocopa gimi moci,tad paskaties 17 posmu,2010 gadu,visi isti pedalus pagriez nevareja,bet Kantadors ar Shleku aizbaruca ka no stavoshiem,velak vel viens otru visu laiku raustija un meiginaja aizbraukt ta itka tas butu lidzenums!
Par viniem gadijuma neesi parliecinats?
Skaties ka Marks Kavendish uzvar sprinta,TdF rekords piedr vinam,visvairak uzvaru sprinta,varbut vinsh ari lieto,vnk jasaprot ka ir cilveki kas uz galvu specigaki par saviem pretiniekiem! (Bolts,Isinbajeva,)

     [+] [-]

, 2010-07-24 23:26, pirms 14 gadiem
A vai tad es teicu, ka Kontadors un Šleks točna ir tīri?? Es par šāgada un pagājšgada tūri vispār neko neesmu teicis dopinga sakarā..
Riteņbraukšana ir viens no netīrākajiem sporta veidiem pasaulē- tur kāda tīrību vai netīrību vispār nav iespējams būt pārliecināts.

Savā ziņā jau var saprast- nomīties 3000km pāris nedēļu laikā minoties praktiski katru dienu nav gluži tas pats, kas Boltam noskriet simtiņu vai Jeļenai pāris reizes uzlekt- spēku patēriņa samērs ir nesalīdzināms