Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Svarinska izcīna 48. vietu pasaules čempionātā

Rolands Eliņš

Svarinska izcīna 48. vietu pasaules čempionātā
Līna Svarinska

LETA. Līna Svarinska pasaules čempionātā riteņbraukšanā Lielbritānijas pilsētā Harogītā pirmdien individuālajā braucienā juniorēm ierindojās 48.vietā.

Svarinska individuālajā braucienā finišēja trīs minūtes un 35,91 sekundi aiz uzvarētājas Aigulas Garejevas no Krievijas un ieņēma 48.vietu 50 riteņbraucēju vidū. Garejeva finišēja pēc 22 minūtēm un 16,23 sekundēm, par 3,61 sekundi apsteidzot nīderlandieti Šīrinu van Anroju un par 10,93 sekundēm - britu sportisti Elinoru Bakstedu.

Junioru konkurencē Kristiāns Belohvoščiks 63 dalībnieku vidū ieņēma 60.vietu, no uzvarētāja itāļa Antonio Tiberi atpaliekot piecas minūtes un 30,33 sekundes. Tiberi par 7,79 sekundēm bija ātrāks par nīderlandieti Enco Lainsi un par 12,62 sekundēm - par vācieti Marko Brenneru.

26.septembrī Latvijas juniori piedalīsies grupas braucienā.

Pasaules čempionāts Jorkšīrā sākās 22.septembrī un norisināsies līdz 29.septembrim.

Katra brauciena finišs būs Ziemeļjorkšīras pilsētā Harogītā, taču oficiālais čempionāta uzņēmējs ir visa Jorkšīras grāfiste.

Izmantotie resursi:
LETA