Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Grupas braucienā Liepiņam 66. vieta

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Grupas braucienā Liepiņam 66. vieta
Emīls Liepiņš
Foto: Romualds Vambuts, www.sportacentrs.com

Svētdien Itālijā (Ofida) ar grupas braucienu vīriešiem noslēdzās pasaules junioru čempionāts šosejas riteņbraukšanā. No Latvijas sportistiem labākais rezultāts Emīlam Liepiņam - 66. vieta.

128 km garo distanci visātrāk veica francūzis Olivjērs Le Žaks, kuram pēdējā kāpumā izdevās atrauties no vadošās grupas un nodrošināt Francijai otro zelta medaļu čempionātā. Finišā francūzis savus tuvākos sekotājus apsteidza par trīs sekundēm. Sudraba medaļu izcīnīja austrālietis Džejs Makartijs, bet bronza beļģim Džasperam Stujvenam.

No Latvijas jaunajiem riteņbraucējiem labākais rezultāts Emīlam Liepiņam, kurš Le Žakam piekāpās par 12 minūtēm un 11 sekundēm un 158 sportistu konkurencē ieņēma 66. vietu, aiz muguras atstājot labāko no igauņu riteņbraucējiem Stenu Sarvu (67. vieta). Romāns Bļinovs finiša līniju sasniedza kā 93. (+ 0:24:55), savukārt Andris Vosekalns, kurš piektdien individuālajā braucienā izcīnīja 35. vietu, no sacensībām distances gaitā izstājās.

Grupas brauciena trasi varat aplūkot ŠEIT.

Atgādinām, ka jūlijā notikušajā Eiropas U-23 čempionātā grupas braucienā junioriem, uz starta izejot 117 jaunajiem censoņiem, Liepiņš izcīnīja 16. vietu, bet Bļinovs finišēja 26. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com

     [+] [-]

, 2010-08-09 21:04, pirms 14 gadiem
aaa, wtf, Liepiņ? Es uz tevi naudu uzliku!