Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: #97 Ārpus Kadra: Andrejs Štolcers par dzīvi Honkongā un slavas dienām

Andris Liepa
Andris Liepa
Podkāsta "Ārpus Kadra" jaunākajā epizodē viesos bijušais Latvijas izlases futbolists Andrejs Štolcers, kurš tagad dzīvo ārzemēs. Sarunā ar "Sportacentrs.com" žurnālistu Almantu Poikānu viņš stāsta par dzīvi Honkongā, Latvijas futbolistu iekārtošanu ārzemju klubos un savām slavas dienām, kā arī atklāj, ko viņš savā karjerā būtu darījis citādāk. Stāstāmā Andrejam vienmēr daudz, tāpēc šoreiz paliek arī šis tas neizrunāts, bet tas - citai reizei!

Audio formātā podkāstu klausies: Spotify, Podbean, Apple Podcasts, PlayerFM, Google Podcasts, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv, SoundCloud u.c.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2021-01-06 11:43, pirms 3 gadiem
Vai tiešām Štolcers ir bijis zvaigzne, kuram ir slava? Bekenbaurs vai Pele? Varbūt Garinča plus Haralds Šūmahers? Novēlu viņam to vislabāko, bet vārds - slava šajā gadījumā ir mazliet lieks.

     [+] [-]

, 2021-01-06 14:00, pirms 3 gadiem
Viens no talantīgākajiem Latvijas futbolistiem. Arī lielisks stāstnieks.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-06 15:31, pirms 3 gadiem
Eh bija laiki... čalis sita vārtus CL ,sita vārtus Spartakā bet netika izlases pamatsastāvā ,tā bija konkurence!

     [+] [-]

, 2021-01-06 16:31, pirms 3 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Vai tiešām Štolcers ir bijis zvaigzne, kuram ir slava? Bekenbaurs vai Pele? Varbūt Garinča plus Haralds Šūmahers? Novēlu viņam to vislabāko, bet vārds - slava šajā gadījumā ir mazliet lieks.
Atceros, kad Stolcers tikko sāka savu Spartaka epopeju, tad bija sērija, ja nemaldos, 5 vārti 5 spēlēs, sākums bija ļoti spožs, daudz Sport Ekspress rakstīja, tā, ka zināma slava bija

     [+] [-]

, 2021-01-06 18:27, pirms 3 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Atceros, kad Stolcers tikko sāka savu Spartaka epopeju, tad bija sērija, ja nemaldos, 5 vārti 5 spēlēs, sākums bija ļoti spožs, daudz Sport Ekspress rakstīja, tā, ka zināma slava bija
Apskatījos. 4 goli pirmajās 4 spēlēs, kas esot kluba jaunpienācēju rekords. Tad vienu maču neiesita, un pēc tam atkal iesita. 5 goli pirmajās 6 spēlēs. Stāsta jau, ka bumba pati lidoja iekšā, kad tādi meistari bija apkārt.