Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš un Točs gatavojas pirmajam kopīgajam startam

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pļaviņš un Točs gatavojas pirmajam kopīgajam startam
Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs
Foto: LTV1

Jaunizveidotais pludmales volejbola duets Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs gatavojas savam pirmajām turnīram. LTV1 Sporta ziņām Pļaviņš atklāj, ka ar iepriekšējo pārinieku nebija izaugsmes, bet tikmēr pretinieki devās uz priekšu.

Pagājušajā sezonā Pļaviņš startēja pārī ar Haraldu Regžu, savukārt Točs spēlēja kopā ar Rihardu Finsteru. "Ceļi šķīrās tāpēc, ka nebija tik laba sezona, nebija tās izaugsmes. Pārējās komandas visu laiku gāja soli uz priekšu, taču mēs stāvējām uz vietas," skaidro Mārtiņš Pļaviņš, kura jaunais pārinieks ir apmierināts ar pārmaiņām. "Iepriekš nebija iespējas trenēties uz pilnu "katušku" - tātad profesionāli, nebija variantu ar Ēģiptes nometnēm," atklāj Edgars Točs.

Vēl daudz jāstrādā, lai uz laukuma izveidotos saprašanās, ir skaidrs, kādā virzienā jādodas, lai pielāgotos jaunajiem apstākļiem. Rīgas hallē treniņi notiek kopā ar mūsu vadošajiem pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu, kā arī Aleksandra jaunāko brāli Mihailu.

Latvijas jaunais duets Mārtiņš Pļaviņš / Edgars Točs gatavojas startam EEVZA finālposmā, kas 14.-17. decembrī risināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Jaunajā sezonā pirmais starts būs Pasaules tūres četru zvaigžņu posmā, kas 3.-7. janvārī risināsies Nīderlandes trešajā lielākajā pilsētā Hāgā.

Kā jau ziņots, augusta otrajā pusē Jūrmalā notika Eiropas čempionāta finālturnīrs - Aleksandrs Samoilovs / Jānis Šmēdiņš izcīnīja sudrabu, Mārtiņš Pļaviņš / Haralds Regža un Tīna Graudiņa / Anastasija Kravčenoka ieguva piekto vietu, bet pārējiem mūsu duetiem nācās samierināties ar zemākām pozīcijām.


Izmantotie resursi:
LTV1 Sporta ziņas

     [+] [-]

, 2017-12-09 17:03, pirms 6 gadiem
Kāpēc Regža nav LOVā?

  +1 [+] [-]

, 2017-12-09 17:12, pirms 6 gadiem
Cerams, ka aizies!!
Pļaviņš- MONSTRS!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-12-09 17:16, pirms 6 gadiem
Domāju, ka izaugsme nenotiek, jo tiek bieži mainīti pārinieki, manuprāt, pacietības trūkums būs noracis Pļaviņa karjeru!

     [+] [-]

, 2017-12-09 17:20, pirms 6 gadiem
hokejists1188 rakstīja: Domāju, ka izaugsme nenotiek, jo tiek bieži mainīti pārinieki, manuprāt, pacietības trūkums būs noracis Pļaviņa karjeru!
Tu varbūt, pirms it kā domā, bik paseko līdzi.
Progresa tiešām nebija, bet, uz ko spējīgs ir Mārtiņš, visi zina. Vismaz, daudzi, atšķirībā no tevis.

     [+] [-]

, 2017-12-09 22:34, pirms 6 gadiem
Manuprāt, ne uz ko lielu Mārtiņš diemžēl vairs nav spējīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja