Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2274, Did:0, useCase: 3

Latvijas Paralimpiskā komiteja iegūst ģenerālsponsoru

Rolands Eliņš

Latvijas Paralimpiskā komiteja iegūst ģenerālsponsoru
Foto: LPK

Šodien Latvijas Paralimpiskās komitejas (LPK) rīkotajā pasākumā tika paziņots par sadarbību ar „Mēness aptieku”, kas kļūs par LPK ģenerālsponsoru un nākamajos trīs gados piešķirs tai finansējumu 360 tūkstošu eiro apmērā, ziņo LSM.

"Esam ārkārtīgi lepni par mūsu pirmo ģenerālsponsoru, kurš būs neatsverams atbalsts ceļā uz panākumiem. Valsts finansējums jau gadiem nav bijis pietiekams paralimpiskā sporta ikdienas vajadzībām un attīstībai, tādēļ privāto sponsoru atbalsts ir īpaši svarīgs. Priecājamies, ka, neskatoties uz pašreizējo situāciju, kur vairums uzņēmumu pārskata savas finanses un pārtrauc atbalstu citām organizācijām, "Mēness aptieka" ir stabils partneris, uz kuru varam paļauties," Latvijas Paralimpiskās komitejas „Facebook” profilā citēta tās prezidente Daiga Dadzīte.

Sadarbības līgums tika parakstīts šodien, un tas paredz jaunas iespējas paralimpiskajai kustībai. Norādīts, ka ģenerālsponsora sniegtais finansējums būs 120 tūkstoši eiro gadā un ka līgums ir uz trim gadiem. Finansējums paredzēts izmantošanai 27 sporta veidos un palīdzēs nodrošināt labākus treniņu apstākļus un dalību sacensībās.

„Šis ir vēsturisks mirklis Paralimpiskās kustības attīstībā Latvijā. Jaunie sadarbības partneri nodrošinās stabilitāti esošajiem sporta veidiem, kā arī sekmēs jaunu sporta veidu attīstību. Abpusējā sadarbība arī palielinās sportistu iespējas sagatavoties un kvalificēties Tokijas Paralimpiskajām spēlēm, kas norisināsies 2021. gadā,” vēstīts LPK mājaslapā.

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/pa...
https://www.lpkomiteja.lv/jaunumi/l...

     [+] [-]

, 2020-05-27 00:11, pirms 4 gadiem
Viss loģiski...hokeju atbalsta alus, bet paralimpiešus tabletes...

     [+] [-]

, 2020-05-27 00:19, pirms 4 gadiem
Malači mēness aptieka! Grūti saprast,kapēc citi ātrāk neizdomāja, ka šis ir lielisks veids kā atbalstīt un arī uzlabot zīmolu. Cipars nav liels, bet ieguvums noteikti būs