Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Kivleniekam 19.vieta ziemas orientēšanās pasaules čempionāta garajā distancē

Rolands Eliņš

Kivleniekam 19.vieta ziemas orientēšanās pasaules čempionāta garajā distancē
Raivo Kivlenieks
Foto: LOF

LETA. Latvijas sportists Raivo Kivlenieks trešdien Zviedrijā ieņēma 19.vietu pasaules čempionāta orientēšanās sportā ar slēpēm garajā distancē.

Par čempionu kļuva krievs Andrejs Lavrovs, kurš 22,47 kilometrus garo distanci slēpoja vienā stundā 52 minūtēs un 12 sekundēs.

Kivlenieks viņam zaudēja 18 minūtes un 55 sekundes, kas latvietim deva 19.vietu. Savukārt Nauris Raize netika pie ieskaitīta rezultāta.

Sievietēm 20,06 kilometru distancē uzvarēja zviedriete Tūve Aleksandešone, kura finišēja pēc vienas stundas 47 minūtēm un 53 sekundēm.

Savukārt Līga Valdmane uzvarētājai zaudēja 32 minūtes un sešas sekundes, ierindodamās 22.pozīcijā.

Jauniešu sacensībās Uģis Beķeris un Klāvs Pļaviņš ieņēma attiecīgi 21. un 26.vietu, bet jaunietēm Aija Denīze Trēziņa bija 20.pozīcijā, kamēr Kristīne Brunere, Anna Emīlija Suta un Elīza Madsena bija vietās no 25. līdz 27.

Tikmēr junioriem Viesturs Veits bija 33., kamēr Emīls Zērnis nefinišēja, bet juniorēm Anna Renāte Rulle un Monika Baduna bija attiecīgi 33. un 35.pozīcijā.

Ceturtdien sportisti sacentīsies sprintā, sestdien vidējā distance ar masu startu, bet svētdien - stafetē.

Izmantotie resursi:
LETA