Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" izrauj uzvaru Bidgoščā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Lokomotīve" izrauj uzvaru Bidgoščā
Bidgoščas mototrekā Andžejs Ļebedevs aizvadīja savu šosezon pagaidām labāko maču "Lokomotīves" rindās.

Daugavpils "Lokomotīves" spīdveja komanda Polijas Nice līgas mačā Bidgoščā pret vietējo "Polonia" pēc 9. brauciena zaudēja 8 punktus, divus braucienus pirms beigām zaudēja ar 37:41, taču abos pēdējos braucienos uzvarēja ar 5:1 un visā mačā - ar 47:43.

Savā mototrekā Bidgoščas komanda bija pieveikta ar 54:38, tāpēc vismaz uz vienu jeb bonuspunktu cerības bija reālas, taču noskaņojums bija paņemt visus trīs punktus. Veiksme uzsmaida tam, kurš nepadodas un cīnās līdz galam - tā šoreiz pēdējā braucienā tika atalgota arī "Lokomotīve"...
Pirmajā braucienā mūsu pāris Fredriks Lindgrens un Maksims Bogdanovs zaudēja ar 1:5, tad juniori Andžejs Ļebedevs un Jevgeņijs Kostigovs divus punktus atguva (4:2), bet 3. braucienā Jūnass Kīlmekorpi un :Ķasts Puodžuks panāca neizšķirtu (9:9). Puodžukam šis punkts diemžēl tā palika vienīgais visā mačā un ir tikai likumsakarīgi, ka 13. braucienā viņa vietā jau izbrauca Ļebedevs...
"Polonia" izdevās atgūt četru punktu pārsvaru, bet 9. braucienā mājinieki uzvarēja ar 5:1 un panāca 31:23 savā labā. Tas bija lielākais mājinieku pārsvars šajā mačā, jo jau nākamajā braucienā Antonio Lindbeks un Ļebedevs arī uzvarēja ar 5:1 un atjaunoja četru punktu starpību. Tāda tā bija arī pirms pēdējiem diviem braucieniem - 41:37 mājinieku labā.
14. braucienā Ļebedevs un Lindgrens uzvar ar 5:1 un panāk neizšķirtu - 42:42. Ļebedevs zaudēja startā, tač u pa ārmalu apsteidza vienu no mājinieku līderiem Robertu Miškovjaku, kuram vēlāk garām tika arī Lindgrens. Andžejs teicami aizvadīja pēdējos divus mačus Zviedrijas Eiltserien čempionātā "Rospiggarna Hallstavik" rindās un tagad aizvadīja savu šosezon pagaidām labāko maču "Lokomotīves" rindās - cerēsim, ka krīze sniegumā ir aiz muguras. Pēdējā braucienā 5:1 uzvaru atveda un uzvaru visā mačā nodrošināja Kīlmekorpi un Lindbeks, taču šoreiz neiztika arī bez veiksmes - otrajā aplī, būdams līderis, izstājās viens no mājinieku labākajiem braucējiem dānis Patriks Hugords, turklāt vēl patraucēja savam pāriniekam Šimonam Voznjakam, ko "Loko" pāris zibenīgi izmantoja. Veiksme smaida tam, kurš to vairāk pelnījis un "Lokomotīve" to bija pelnījusi.
13 punktus "Loko" labā atveda Kīlmekorpi, 12 - Ļebedevs un viņi neapšaubāmi bija labākie daugavpiliešu rindās. Iepriekšējā vakarā (drīzāk jau naktī...) ieguvis trešo vietu Zviedrijas GP izcīņā, no Molillas paspēja laicīgi Bidgoščā ierasties Lindbeks un atveda 9 punktus. Stabili brauca un 8 punktus atveda Lindgrens. Diemžēl pievīla divi no pašmāju līderiem - tikai 3 punkti Bogdanovam, bet Puodžuks vispār palika tikai ar vienu punktu. Punkts junioru braucienā Kostigovam.
Turnīra tabulā līdere joprojām ir Riņikas ROW kumanda, kurai ir 20 punktu 10 mačos, bet "Lokomotīvei" ir 17 punktu 8 mačos. Tā ka... ROW komanda viesosies Daugavpilī 23. augustā. Trešā ar 13 punktiem 8 mačos ir Ostruvas "Ostrovia", bet ceturtā ar 10 punktiem 10 mačos - "Polonia". Finālčetrinieks jau ir gandrīz skaidrs un atlikušajos mačos noskaidrosies pusfinālu pāri.
"Lokomotīvei" nākamais mačs būs 9. augustā Daugavpilī ar Lodzas "Orzel" (8 punkti 9 mačos un 5. vieta), bet 2. augustā risināsies Latvijas atklātais čempionāts.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-26 22:09, pirms 9 gadiem
23.augustā cīņa uz dzīvību un nāvi! Cerēsim, ka komanda būs gatava 1. līgai. Ticu, ka, paņemot vēl vienu labu leģi, 1. pēdējie nepliktu.

Galvenais, noturēt Toninjo sastāvā!