Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Lietus un zaudējums Molillā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Lietus un zaudējums Molillā
Andžejs Ļebedevs lietus dēļ paspēja piedalīties tikai divos braucienos un atvest tajos 3 punktus.

Zviedrijas spīdveja Elitserien jeb virslīgas čempionātā Andžeja Ļebedeva pārstāvētā komanda "Rospiggarna Hallstavik" savu pirmo maču viesos ar "Dackarna Malilla" nepabeidza lietus dēļ, taču bija jau aizvadīti 9 braucieni un rezultāts 32:22 mājinieku labā tika ieskaitīts (bija aizvadīta vismaz puse no braucieniem). Ļebedeva rēķinā 3 punkti divos braucienos. Labu sniegumucitā mačā nodemonstrēja Daugavpils "Lokomotīves" leģionārs Antonio Lindbeks.

Lietus dēļ mačs Molillā jau sākās stundu vēlāk nekā bija paredzēts. Mototreka darbinieki darīja visu, lai mačs vispār varētu notikt, taču līt sāka arī sacensību laikā un pēc 9. brauciena tika nolemts maču pārtraukt, jo braukšana kļuva pārāk bīstama. Pirms tam mājinieki divas reizes pēc kārtas bija uzvarējuši ar 5:1 un izvirzījušies vadībā ar 32:22. Tāds rezultāts arī tika fiksēts.
Andžejs Ļebedevs viesu rindās paspēja piedalīties divos braucienos un abos viņa pāris atveda neizšķirtu 3:3 - vispirms Andžejs finišēja otrais aiz pieredzējušā zviedra Mikaela Maksa, bet tad bija trešais aiz sava komandas biedra "Lokomotīves" rindās Jūnasa Kīlmekorpi un pārinieka zviedru komandā Madsa Korneluisena. Kīlmekorpi rēķinā Molillas komandā - 6 punkti (divas uzvaras un viena ceturtā vieta).
"Indianerna Kumla" viesos ar 49:41 pārspēja "Ikaros Smederna Eskilstuna" komandu un lielu ieguldījumu viesu uzvarā deva Antonio Lindbeks - viņa rēķinā 13 punktu 7 braucienos. Vairāk - 15 punktus no 15 iespējamajiem piecos braucienos - viesiem atveda tikai 2013. gada GP seriāla bronzas medaļas ieguvējis dānis Nīlss Kristians Iversens. 6 punkti cita "Loko" leģionāra Fredrika Lindgrena rēķlinā (četros braucienos). Mājinieku rindās šoreiz tikai 6 punkti četros braucienos Grigorijam Lagutam (viena izstāšanās).
Trīs braucienus pirms beigām rezultāts vēl bija neizšķirts - 36;36, taču pēdējos trīs braucienus viesi uzvarēja ar 13:5 un pirmo uzvaru ar 5:1 atveda tieši Lindgrens, gūdams savu vienīgo uzvaru, kopā ar Andersu Mellgrenu, savukārt pēdējā braucienā Iversens un Lindbeks pielika punktu ar 4:2 uzvaru.