Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Andžejam Ļebedevam 4 punkti Zviedrijā pirms fināla Itālijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Andžejam Ļebedevam 4 punkti Zviedrijā pirms fināla Itālijā
Andžejam Ļebedevam 4 punkti Elitserien čempionāta mačā un labs pārbaude pirms pasaules junioru čempionāta fināla. .

Četrus punktus Zviedrijas spīdveja Elitserien čempionāta mačā guva Andžejs Ļebedevs, bet viņa pārstāvētā komanda "Rospiggarna Hallstavik" savā mototrekā ar 38:52 piekāpās "Dackarna Malilla" motobraucējiem. Pretinieku rindās 9 punktus atveda Daugavpils "Lokomotīves" leģionārs Jūnass Kīlmekorpi.

Mačs Andžejam sākās veiksmīgi - 2. braucienā viņš finišēja pirmais, apsteigdams pieredzējušo Mikaelu Maksu. Tad sekoja ceturtā vieta, bet tad trešā vieta braucienā, kurā kopā ar Džonu Lindmanu atvests neizšķirts 3:3. Viesi bija objektīvi spēcīgāki (Hanss Andersens, Niki Pedersens, Mikels Jepsens Jensens, Makss, Kžištofs Bučkovskis, Kīlmekorpi...) un uzvarēja likumsakarīgi. Mājiniekiem 11 punktus atveda Andreass Junsons, bet pat 2013. gada Eiropas čempions un viena GP posma uzvarētājs Martins Vaculiks ieguva tikai 8 punktus 6 braucienos.
Elitserien čempionāta turnīra tabulā "Rospiggarna Hallstavik" ar 4 punktiem atrodas 6. vietā starp 7 komandām. Izteikti līderi ir divi - 15 punktu "Indianerna Kumla", bet 13 punktu "Elit Vetlanda" rēķinā. 10 punktu tagad ir "Dackarna Malilla" komandai, bet par ceturto vietu, kas ļaus piedalīties pusfinālā, spēkosies visas četras pārējās komandas (trim ir pa 4 punktiem un vienai 3 punkti).
Mačs Zviedrijā Andžejajm Ļebedevam bija laba pārbaude pirms pasaules junioru čempionāta pirmā finālposma, kas sestdien risināsies Lonigo mototrekā Itālijā.