Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Latviešu SRT komandas pilots Grjazins testēs M-Sport rūpnīcas jauno ''Ford Fiesta R5''

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latviešu SRT komandas pilots Grjazins testēs M-Sport rūpnīcas jauno ''Ford Fiesta R5''
Nikolajs Grjazins un Jaroslavs Feodorovs

Latviešu SRT komandas pilots Nikolajs Grjazins otrdien aizvadīs testus ar M-Sport rūpnīcas komandas ''Ford Fiesta R5'' automašīnu.

Nikolajs Grjazins, kurš Velsas WRC izcīnīja piekto vietu RC2 klasē, pirmdien aizvadīja testus gan ar savu ''Škoda Fabia R5 Evo'', gan ar BMA komandas ''VW Polo GTI R5'' automašīnu, ar kuru krievu braucējs nesen izcīnīja pārliecinošu uzvaru Slovēnijas ''Rally Nova Gorica'' asfalta rallijā. Ja Slovēnijā tika braukts pa asfaltu, tad Velsā Grjazinam bija iespēja aizvadīt testus pa grants segumu.

Kā savā instagram profilā atklāja Grjazina stūrmanis Jaroslavs Feodorovs, tad testos tika braukts ar abām automašīnām un daudz tika strādāts ar regulējumiem. Pēc testiem ekipāža nevarēja pateikt, kurš no auto ir labāks. Šajos testos piedalījās arī kāds jauns inženieris, kurš pirms tam ir strādājis M-Sport.

Pēc testiem Grjazina stūrmanis piebilda, ka otrdien viņiem paredzēti testi ar M-Sport rūpnīcas komandas jauno ''Ford Fiesta R5'' automašīnu, ar kuru Velsas rallijā brauca bijušais WRC pilots Heidons Padons.