Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Reišulis paraksta līgumu ar KTM un aizvadīs pilnu sezonu EMX125 čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Reišulis paraksta līgumu ar KTM un aizvadīs pilnu sezonu EMX125 čempionātā
Kārlis Reišulis (centrā). Foto: KTM Latvia

Latvijas motosportists Kārlis Reišulis, kurš šogad starptautisko pieredzi smēlās Nīderlandē un citur, nākamajā sezonā aizvadīs visus posmus Eiropas motokrosa čempionāta EMX125 klasē.

Prestižajā "Dutch Masters" seriālā Reišulis šogad līdz pat pēdējam posmam cīnījās par titulu, kopvērtējumā tomēr piekāpjoties vienam no konkurentiem par nieka punktu un kļūstot par Nīderlandes vicečempionu 85cm3 klasē. Reišulis uzvarēja trijos no četriem posmiem, finišējot pirmajā vietā četros no kopumā astoņiem finālbraucieniem, bet septiņas reizes finišu sasniedzot vadošajā trijniekā.

Kārlis izcīnījis titulus Latvijas, Igaunijas un Lietuvas motokrosa čempionātos, kā arī pārstāvējis Latvijas izlasi starptautiska mēroga sacensībās. Aizvadītajā sezonā viņš ieguva ceturto vietu Eiropas čempionātā un piekto vietu pasaules čempionātā MX85 klasē.

Šobrīd jaunais sportists jau uzsācis gatavošanos 2020. gada sezonai, kas viņam būs īpaša. Jau šobrīd Kārlis pārsēdies uz 125cm3 klases motocikla un aizvadījis treniņus. Tāpat parakstīts līgums ar "KTM Latvia", un turpmāk Reišulis pārstāvēs jaunizveidoto motokrosa komandu "Motofavorīts", startējot ar "KTM 125 SX" motociklu.

Nīderlandē arī piedzīvotas pirmās sacensības ar jauno 125cm3 "kaujas zirgu", un jau šobrīd Reišulis ir pierādījis, ka uzreiz spēj būt viens no ātrākajiem - divu braucienu summā gūta piektā vieta.

Reišulis nākamgad plāno startēt EMX125 Eiropas čempionātā, kur mērķis ir pabeigt sezonu starp desmit ātrākajiem braucējiem, kā arī turpinās piedalīties "Dutch Masters" seriālā, kur savukārt debijas sezonā 125cm3 klasē cer tikt vadošajā pieciniekā. Tāpat Kārli būs iespējams vērot Latvijas motokrosa čempionāta sacensībās - savās mājās viņš mērķē uz titulu.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

     [+] [-]

, 2019-10-24 18:39, pirms 4 gadiem
Cepums sportacentram par pareizu virsrakstu!!! Nevis ar KTM līgums bet ar parastu Latvijas veikalu "Motofavorīts"! Cerams ka kkas no rūpnīcas arī tiks iedots.

     [+] [-]

, 2019-10-25 18:22, pirms 4 gadiem
Motofavorīts jau pats nedos,tikai kā KTM dīleris var parādīt no rūpnīcas,lai šie puikām iedod atbalstu.Bet,lai nu kā,novēlu puisim izturību un pacietību,kā arī bez traumām,jo džekam braukšana sanāk.