Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pēc Desāla un Lībera savainošanās "Kawasaki" MXGP komanda paziņo jauno braucēju

Juris Grīns
Juris Grīns

Pēc Desāla un Lībera savainošanās "Kawasaki" MXGP komanda paziņo jauno braucēju
Tomijs Sīrls. Foto: Dirt Bike Rider

Ņemot vērā, ka šobrīd ir savainoti abi "Monster Energy Kawasaki Racing Team" braucēji, komandai uz atlikušo MXGP sezonas daļu pievienosies britu motosportists Tomijs Sīrls.

"Kawasaki" rūpnīcas komandai šī ir viena no neveiksmīgākajām sezonām, ņemot vērā braucēju savainojumus. Klemēns Desāls traumu guva Krievijā, savukārt Džulians Lībers krita un tika pie traumas iepriekšējā posmā Vācijā, lai gan pirms tam rādīja savu līdz šim labāko sniegumu MXGP karjerā. Tāpat savainojumu dziedē "BOS Factory Kawasaki" vienības braucējs Jevgēņijs Bobriševs.

Arī Sīrls līdz šim šogad startēja "BOS Factory" komandā, taču tā devusi atļauju britu sportistam pāriet uz "Monster Energy Kawasaki Racing Team". Šosezon viņš tikai divreiz finišējis pirmajā desmitniekā, bet kopvērtējumā ir 18. vietā. Tikmēr Lielbritānijas čempionātā, kur arī turpmāk viņš brauks "BOS Factory" sastāvā, Sīrls ir līderis kopvērtējumā.

Augstākos sasniegumus pasaules motokrosa čempionātā Sīrls guvis MX2 klasē, kur 2007., 2008. un 2012. gadā bija vicečempions, bet 2011. gada sezonu noslēdza trešajā vietā. Savukārt 2013. gadā MX1 klasē viņš izcīnīja sesto vietu, kamēr MXGP kategorijā nekad kopvērtējumā nav iekļuvis "Top 10" - labākie sasniegumi ir 12. vieta 2014. un 2016. gadā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro

  -1 [+] [-]

, 2019-07-03 20:20, pirms 5 gadiem
BOS Factory bija farmklubs?
Tad jau būs vēl papildinājumi, ja tikai 1 no 4 braucējiem vesels...
Desalam un Bobijam sezona cauri, Līberam arī?